Tanınan kripto para analisti ve trader’ı Michaël van de Poppe, düşük pahalı iki altcoin sıraladı ve Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) için kritik düzeyleri özetledi.
Van de Poppe, yeni bir tweet’inde 156.000 takipçisine, şu anda 80 milyon dolarlık piyasa kıymetine sahip olan açık kaynaklı oracle platformu DIA’yı izlediğini söylüyor:
“DIA hala küçümseniyor. Çok hem de. DIA’nın birikime devam edip edemeyeceğini görmek için bu yeşil düzeyleri teknik bir perspektiften izliyorum.
Son zamanlardaki muazzam hacim de göz önüne alındığında, eğilimi yakında bilakis çevireceğimizi düşünüyorum. Bir birikimin işareti.”
“Hala düşüş trendinde yer alıyor ve yükselişe geçip geçmeyeceğini görmek için dayanak düzeylerini daha geniş vakit diliminde görmek istiyorum…”
Bitcoin’e gelince, başkan kripto para ünitesinin tüm vakitlerin en yüksek düzeyine tırmanmaya devam etmek için kritik bir seviyeyi tutması gerektiğini söylüyor:
Bu ivmeyi sürdürmek için evvelki direnişin dayanak olduğunu görmek istiyoruz. Bu gerçekleşirse, 68.000 dolara hakikat bir yükseliş görebiliriz. Lakin, burada kimi düşüş farklılıkları yaşıyor olabiliriz. Üst istikamette, biraz uzamış atılımlar yapıyor olabiliriz.
Bunların hepsi tartışmalı lakin şu anda bu seviyeyi 58.000 civarında tutup tutamayacağımız gerçeği önemli… Şayet başarısız olursa… 54.000 dolarlık aralığa geri döneceğiz.”
Van de Poppe, bir numaralı akıllı mukavele platformu olan Ethereum’un direnci dayanağa çevirmeye ve 2.029 dolar düzeyinde bulunan tüm vakitlerin en yüksek düzeyini aşmaya çalıştığını söylüyor:
“Şu anda 1.850 dolarda olduğumuz ve tüm vakitlerin en yüksek düzeyinden evvelki direnç alanıyla karşı karşıya kaldığımız yeni bir yükseliş görüyoruz. Genel olarak, 1.700 dolar civarında bu düzey dayanak olarak kaldığı sürece yapı hala düzgün durumda… Her şey yolunda ve fiyat çalışmaya devam edebilir, lakin 1.850 dolara gerçek bir sıçrama yapar zayıflık yaşarsak ve takviyesi tekrar test edersek, tüm bu yapıda daha fazla konsolidasyona gidebiliriz.”