Bitcoin pahalı bir değer olarak şuanda 28.000 dolar seviyelerinden işlem görmekte 2009lu yıllarda ilk çıktığında değeri olmayan bir varlık günden güne değeri artmakta. Simpsonlar dizisinde btc nin fiyatını sonsuzluk simgesi ile göstermiş. Gelecekte neler olur bilinmez. Burada size ufak bir reklam yapacağım 2012den beri aktif olan bir siteden bahsedeceğim her saat başı satoshiler veren bir site (btc nin 100milyonda biri bir satoshi etmekte). Bu site her saat bir tıklamayla size satoshiler veriyor şansınıza göre tek tıklamada dahi 708bin satoshi verme ihtimali dahi var bu 200 dolar ediyor.Tabi böyle bir şans bana bugüne kadar denk gelmesede 9 senedir bu siteyi kullanıyorum.Site önceden daha fazla satoshi veriyordu btc nin değeri düşükken ben tek seferde o zaman için değeri olmasada şuanın btc fiyatıyla 1000liraya yakın para kazanmıştım ama o zamanlar bu 2lira etmiyordu bile ve ben bunu değerlendiremedim. Bu sitenin farklı çekilişleride var yine ücretsiz iddia kısmıda var. Bunun dışında bir çok şey daha bulunmakta. bu siteden 40 aşkın çekim yapmışımdır. Bugüne kadar tek bir kuruş dahi yatırmadım. Bu site nasıl para kazanıyor diye soranlar olabilir. Bu siteyede para yatıran zenginler vardır tabi ki iddia oynayanlardan. Gel gelelim niçin bu kadar şey yazıyorum. Size referanslı linkimi paylaşacağım kaydolursanız sizin her saat tıklamanızla bende bir kaç satoshi kazanacağım. bu sizden gitmeyecek aksine bana gelen ödülleri her hafta benim referansımdan gelen kişilerle paylaşacağım (site bunu otomatik yapıyor). Kaydolacak arkadaşlara ufak bir önerim daha var yerinizde olsam sadece tıklarım ve verilen paraları iddiaya yatırmam çünkü kazansanız da illa ki birgün o satoshileri geri veriyorsunuz ve erken çekimlerde yapmam sadece biriktiririm. 9 sene önce bana verdiği satoshileri hiç ellemeseydim bugün belki burada sizlere yazıyor olmazdım. Bundan 9 sene sonra ne olacağını kim bilebilir. Referanslı linkim kaydolanlara teşekkür ederim.
İmla kurallarına uymadığım yerler için özür dilerim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İmla kurallarına uymadığım yerler için özür dilerim.