2018 Ocak ayında Bitcoin’in çöküşünü doğru olarak tahmin eden bir analistten bugün XRP açıklaması geldi. Analiste göre XRP patlama yapmaya hazırlanıyor.
Peter Brandt’ın XRP Yaklaşımı
Yeni bir tweet’te Peter Brandt, 430.900 takipçisine Ripple ile ilgili açıklamada bulundu. Analiste göre XRP büyük bir artış gerçekleştirecek tersine dönüş modeli oluşturduğunu söyledi.
Brandt bu noktada şu açıklamayı yapıyor:
“Ters H ve S (baş ve omuzlar) modelin tamamlanmasına bağlı.”
Brandt, XRP’nin nihayet boğa döngüsünü başlatabileceğine dair işaretler gösterdiğini söylüyor. Ancak kendisi hala yedinci en büyük kripto varlığından uzak duruyor. Bu nedenle dediğimi yap yaptığımı yapma modunda. Açıklaması da şöyle:
“OTC (tezgah üstü) menkul kıymet ticareti yapmıyorum. Bu nedenle bu tür menkul kıymetlerle ticaret yapsaydım, XRP ilgimi çekerdi. XRP, Ripple Labs tarafından verilen bir menkul kıymettir. “
Uzun Vadeli Bir Yatırım
Brandt’ın XRP’den uzak durduğu herkesin bilgisinde. Ocak ayındaki bir strateji oturumunda deneyimli trader, XRP’nin sonunda patlak vermesine rağmen bunun uzun vadeli bir yatırım olduğuna hala ikna olmadığını belirtti.
“Çoğunuzun Ripple hayranı, XRP hayranı olduğunu biliyorum. Üzgünüm, bu konuda heyecanlanamıyorum. Geçmişte bunu sizinle defalarca konuşmuştum. Benim için bu bir Bitcoin hikayesi. Bitcoin eski paradır. Dikkatini dağıtmak istemiyorum. Çünkü bence hepsinin büyükbabası Bitcoin olmaya devam edecek.
… XRP çok iyi bir patlama olabilir, ancak aynı zamanda bir kırıcı da olacak. Dolayısıyla, odak noktam Bitcoin olmaya devam edecek. Ayrıca Bitcoin’e diğer her şeyin turnusol testi olarak bakacağım. “
Bitcoin’e gelince, trader, mevcut boğa piyasası sona ermeden önce 240.000 $’a kadar yükselebileceğini tahmin ettiği için önde gelen kripto varlığında uzun vadeli yükselişe sahip.
“Büyük resim BTC. Bitcoin, son on yılda üçüncü parabolik ilerlemesini yaşıyor. Aritmetik ölçekte parabolik bir ilerleme son derece nadirdir. Bu üçüncü olacak.”