Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bitcoin’in Yörüngesini Bilen Analist: Kasım ve Aralık’ta Bu Seviyeler!

Bitcoin’in Yörüngesini Bilen Analist: Kasım ve Aralık’ta Bu Seviyeler!
0
33

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
IMG_1009-1440x600-1.jpeg

Ünlü analyst PlanB’ye göre Bitcoin boğa piyasasının zirvesine işaret edecek bazı göstergeler var. Kriptokoin.com olarak bu analizin ayrıntılarına eğiliyoruz.
  • altcoin-bump-bitcoin.jpg
Bitcoin rallisi ne zaman biter?

Kantitatif kripto analist PlanB, Bitcoin’in (BTC) tam piyasa döngüsünü tahmin etmekten endişe duymadığını söylüyor. Will Clemente ile yaptığı bir röportajda analist, Bitcoin’in şu anki pozisyonunun bir ayı piyasasında veya FOMO boğa piyasasının sonunda olmadığını söylüyor. BTC’nin şu anda arada bir yerde olduğunu savunuyor, ancak yine de boğa piyasasının tam zirvesini tahmin etmekle ilgilenmiyor. Analist: “En tepeyle hiç ilgilenmiyorum. Oraya vardığımızda, onu bilirim. Ama nerede olduğunu bilmiyorum, bununla ilgilenmiyorum çünkü muhtemelen bir dakikalık bir artış olacağını biliyorum, değil mi? Ben bunun üzerinden işlem yapamam. O fiyat seviyesinden satamaz veya satın alamazdım. Ben daha çok genel seviyeyle ilgileniyorum – nerede dolaştığıyla” diyor.
  • pexels-alesia-kozik-6771899.jpg
PlanB, yatırımcıların Bitcoin’in zirvesinin ne zaman gelebileceğini ölçmek için arz sıkıntısı araması gerektiğini söylüyor. Analist: “Zincir düzeyinde bakıyorum ve sonra bu kıtlığın ortaya çıktığı bir ana kadar arttığını görüyorsunuz. O patlama anından hala aylar uzaktayız” diyor. Analist, BTC‘nin zirvesinden hala 3-6 ay uzakta olduğunu ve potansiyel olarak daha uzun olduğunu düşünüyor. PlanB: “Gerçekten bir çöküşün geleceğini sanmıyorum. Sanırım en az altı ay devam eden ve bizi 100.000 – 200.000 dolar aralığa getiren bir boğa piyasası göreceğiz. 2022’nin başlarında 500.000 dolarlık Bitcoin’e şaşırmam bile” diyor. PlanB, Bitcoin’in Kasım ayı sonuna kadar en az 98.000 dolara, ardından Aralık ayında 135.000 dolara yükseleceğini tahmin ediyor.
  • bull-wallpaper-3.jpg

858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt