Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bitirdin beni Tuğba

Bitirdin beni Tuğba
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar sırık olayı anlatıyorumBenim üniversitede deliler gibi sevdiğim bir kız varBugün oturduk konuştuk konuşurken ben işte buna dedim Tuğba dedim duraksadım sonradan, neyse sonra anlatırım sana dedim ısrar etti falan kim ile alakalı dediBen ile alakalı dedimBirisi sendenmi hoşlanıyormuş ne oldu dediYok öyle birşey değil dedimSonra anlatırım sana dedimTamam dediBurada kız sizce anlamışmıdır onu sevdiğimi ? başkaca bu kız sürekli benimle konuşmaya çalışıyorDerste falan sürekli bana bakıyorbaşkaca sınıfta belirtilen erkek grubu varBunların isimlerini sayarak hiçbirini sevmiyorum fazla vahşi ve gıcıklar falan dediTüm bunların açık havada geçen sene mektep kantininde iken Sevgilim niçin yüzüme bakmıyorsun falan diye şarkı söylüyorduBen orada baya bir afallamıştım ortamda kimse yokken yapmıştı yanına kankası vardı sadeceSizce bu kızda bana karşı bir alaka varmı yoksa benmi hatalı yorumluyorum arkadaşlar ?

858,496Konular
981,830Mesajlar
29,875Kullanıcılar
Aksu001Son üye
Üst Alt