bitişin başlangıcı ACI SON daha Hayatinin En Basinda 21 YaŞinda Piril ;piril Bİ Ünİversİte ÖĞrencİsİ Bİr Delİkanli İÇİ Sicacik ;gÖzlerİnİn İÇİ Gülümseyen ;karamsarlik Kalp Kirmak Nedİr Bİlmeyen Ve Sevİlen ;herkese ;herseye Saygi Duyan Bİr GenÇ Okuyan ;eglenen Hayatini Yaşamış Ama Dozunda Yaşayan Bİr GenÇ Acilen Sİze Soruyorum Sİz Bu İnsana ÖlÜmÜ Hemde Fena Fazla Fena Bİ ÖlÜmÜ YakiŞtirirmisiniz daha 10 Saat Önce GÖrmÜŞtÜm Kapiya Gelİp Ablacim Hür Abİnİn Esyalari Getİrdİm Deyİp GİtmİŞtİ 10 Saat Vefat Haberİnİ Almadan 10 Saat Önce Karsimdaydi O Normal Adimi Alışılagelmiş Yunustu O Çocugun Sabaha Esİmle Beraber Vefat Haberİnİ Aldik motorla Bu Vesileyle Kaza YapmiŞ Yol Tabelasina VurmuŞ YÜzÜ Param ParÇa OlmuŞ DÜŞÜnÜn O Çocugun Gülen GÖzlerİ Değil OlmuŞ Surati Param ParcaymiŞ Cesetİ Teshİs Ederken Arkadaslari Ayakkabisi Ve SaÇindan TanimiŞlar Burasi Ufak Yer Ondan Herkes Bİrbİrİnİ Tanir aİlesİne Haber VerİlmİŞ Ve BugÜn Aİlesİ Gelİp Cenazesİnİ Memleketlerİne GÖtÜrmeye Geldİler Derhal Anneler Sorarim Sİze O Ana Nsl Dayansin Buna Bu Felaketİn Tek Sebebİ İkİ Tekerleklİ Katİldİr Evlatlarinizi Koruyun Nolur Baskalari Yunus Gİbİ Olmasin Senİ Unutmiycaz Yunus GÖkÇeada Senİ Unutmiycak
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.