Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bitmemiş bir aşk hikayesi

Bitmemiş bir aşk hikayesi
0
128

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Zamanın birinde bir kız varmış
Bu kız bir gun birine sevdalanmış,
Ama imkansız ask olur ya, aşkı imkansızmış,
Sevmekten vazgecmek zorunda kalmış
Aradan bir zaman gecmiş, bir gun karşısına yeniden bir erkek cıkmış
Bu erkek kendine cok guvenen, yakışıklı ve zeki biriymiş Butun kızları
Parmağında oynatabileceğini sanıyormuş Ama yanıldığını cok gecmeden anlamış
Bu arada kız sevdiğini unutmaya calışıyormuş Başta o erkek kızla alay etmek istemiş,
Duygularıyla oynamış ama cok gecmeden kendi kazdığı kuyuya duşeceğini bilememiş Uzun bir zaman konuşmuşlar,
Zaman gectikce erkek kıza aşık olmuş Cok sevmiş ama nafile, kızın gonlu hala sevdiğindeymiş Unutmaya calışıyormuş
Aylardır Erkek kıza yaklaştıkca, kız kacıyormuş, sanki yeniden aşık olmaktan korkar gibi Hep mesafeli davranıyormuş,
Erkeğe bir ağabey gozuyle bakıyormuş, ama cok derinlerde birazcıkta olsa sevdiğini bilmiyormuş Erkek bunun farkına varınca
Bozulmuş Kendine cok guveniyor ya, bir gun kıza aynen şoyle demiş: sana hayatında başarılar, ben sana artik yar olamam!
Kız bunu duyunca yıkılmış Nedenini bile anlayamamış, sevmiyorsam neden bu kadar uzuldum diye duşunmuş gecelerce Ve cok
gecmeden anlamış ki, icinde bir şeyler varmış birazda olsa ona karşı Ama ne fayda is isten gecmiş, erkek terk edip gitmişti kızı O gunun gecesinde kız hic uyumamış, sabaha kadar hep duşunmuş duşunmuş ve yine duşunmuş Umudunu tamamen kesmiş ondan ama hic beklemediği bir anda, uc gun sonra ondan haber gelmiş Seni gormek istiyorum diye Kız cok uzgunken birden bire cok sevinmiş, ama kalbi cok kırılmıştı, doner miydi geriye? Gururu cok kırılmıştı Erkek kıza yalvarmış ne olur dostluğumuz bitmesin diye Kız oğlanın onu sevdiğini bildiği icin, ask acısını bildiği icin kabul etmiş yeniden dost olmayı Zaman gecmiş, cok iyi dost olmuşlar, bu arada erkeğin sevgisi gittikce buyuyormuş Kız ise ilk gun ki gibi davranıyormuş, hicbir tepki vermeden Nedeni ise yine ilk ask hikayesi gibiymiş, imkansız ask En zor ask ve en acı ask Kız bunun farkındaymış ama erkeğin hic bir şeyden haberi yokmuş Kız ona hic anlatamamış gercekleri ve zaman boyle akıp gitmiş Gunler sonra kız oturup duşunmuş, aklına başına gelmiş Yanlış yapıyorum demiş kendi kendine Ona benim cektiğim gibi ask acısı cektiremem demiş Ve bir karar vermiş, yine ayrılık Bu aska donuşmekte olan dostluğu onlemek icin her şeyi yapmış, erkeğin umudunu iyice kırmış Ama yinede bir zamanlar onun kıza yaptığı gibi: sana hayatında başarılar, ben sana artik yar olamam dememiş Evleniyorum diyerek bitirmiş her şeyi Erkek perişan olmuş ama kız sozunden asla geri donmemiş ve gitmiş Uzun zaman kız bu olayın etkisinden kurtulamamış Hikaye burada bitmemiş, aradan uzun zaman gecmiş Kız artik asklardan sevdalardan umudunu tamamen kesmiş Hep imkansız yasak asklara rastlamaktan bıkmış Ve bir gun hic beklemediği anda karşısına yine bir erkek cıkmış Ve yine sevmiş, bu sefer son olması dileğiyle hic utanmadan askını soylemiş Şimdi kız cok seviyor ve de cok mutlu, hem seviyor hamda seviliyor Belki de yıllardır aradığı sıcaklığı, mutluluğu, samimiyeti ve gercek aşkı yeni bulmuştu Şimdiyse eski gunleri hatırladıkca kendi haline guluyor ve bazen de istemeden de olsa ağlıyor Kolay değil onca şey yasamak Dilerim simdi cok mutlu olur sevdiğiyle Askınızın sonsuza dek surmesi dileğiyle sevda ve umut

858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt