Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bitmesin Şarkı Sozu

Bitmesin Şarkı Sozu
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gokhan Turkmen Bitmesin şarkısı sozu

Bitmesin şarkı sozleri Gokhan Turkmen

Beni sana bağlayan tek soz seviyorum demen
Onca laftan sonra bitti deyip cekip gitmen
Derdin efendisi olmuş kalbim, bu senin hediyen
Biri kalır diğeri gidermiş o biri benmişim meğer
Aşk seni bana yazmışsa niye bu ceza bu can yasta
Gitme bitmesin diye butun gece ağladım
Hayır olmaz boyle biteceğini anladım
Gidersen kalan hayalinle ben naparım
Sensiz olmaz boyle gideceğine inanmadım

Similar threads

Gokhan Turkmen Bitmesin şarkı sozleri Gokhan Turkmen Bitmesin şarkısı sozu Beni sana bağlayan tek soz seviyorum demen Onca laftan sonra bitti deyip cekip gitmen Derdin efendisi olmuş kalbim, bu senin hediyen Biri kalır diğeri gidermiş o biri benmişim meğer Aşk seni bana yazmışsa niye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Gokhan Turkmen Bitmesin şarkı sozu Gokhan Turkmen Bitmesin şarkısının sozleri Beni sana bağlayan tek soz seviyorum demen Onca laftan sonra bitti deyip cekip gitmen Derdin efendisi olmuşum, kalbim senin hediyen Biri kalır diğeri gidermiş o biri benmişim meğer Aşk seni bana yazmışsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Gokhan Turkmen bitmesin sozleri Gokhan Turkmen Bitmesin şarkı sozu Beni sana bağlayan tek soz seviyorum demen Onca laftan sonra bitti deyip cekip gitmen Derdin efendisi olmuşum, kalbim senin hediyen Bir kalır diğeri gidermiş o benim, benmişim meğer Aşk seni bana yazmışsa niye bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Gokhan Turkmen Bitmesin şarkısı sozu Gokhan Turkmen Bitmesin şarkısının sozleri Beni sana bağlayan tek soz seviyorum demen Onca laftan sonra bitti deyip cekip gitmen Derdin efendisi olmuşum, kalbim senin hediyen Bir kalır diğeri gidermiş o benim, benmişim meğer Aşk seni bana yazmışsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Pis Yedili 20 Şubat Calan Sen de Gidersen Şarkı Sozleri Show tv ekranlarının sevilen dizisi Pis Yeidli'de bu akşam yayınlanan bolumde calan Bora Duran'ın Bora Duran Sen De Gidersen Şarkı Sozu sizlerle Beni koyamazsın eller yerine Kalbimi kıramazsın sucum ne ki soyle Sen beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
858,496Konular
981,654Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt