Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bitmeyen Kartuşlu Yazıcı Ankara BİM'de 129 TL

Bitmeyen Kartuşlu Yazıcı Ankara BİM'de 129 TL
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Ankara'da BİM marketlerde bitmeyen kartuşlu yazıcı satılıyor14062019 tarihinde rastladım Canon mp 235 fiyatı 129 TL Bu sistem artık çoğu insanın kulağına gitmiştir,iyi olduğunu söyleyende var kötü olduğunu söyleyendeŞimdi neden şaşırdım onu anlatayımBiz firma olarak 3 senedir bu sistemlerin montajını ve servisini yapıyoruzçok sık arızalarla karşılaşıyoruzArtık son dönemde sistemli yazıcı fiyatlarını bazı firmalar o kadar düşürdü ki neredeyse yazıcı fiyatına satar oldularBu nasıl oldu?şimdi yaıcıyı x paraya alıp tankı ve mürekkebi ekleyip y paraya satıyorsunBunlar ise aynı mantıkla yazıcıyı alıp en basit tankı bağlayıp,içine kalitesiz mürekkebi koyup basitte bir montajdan sonra müşteriye yok pahasına satıyorlarBir yazıcıda karları çok düşük sürümden kazanma mantığındalarAncak bu sistemi satmak kolay peki garanti nasıl?Tabiki çoğu firma karı düşük tuttuğundan garantiye bakmak istemiyor ve bu noktada cihazı ilk alırken kazançlı çıktığını zanneden müşteri zararlı çıkıyor
Şimdi gelin hesap yapalım:
Canon yazıcı sistemli 129 TL
Orjinal kartuşun baskı limiti : 200 sayfa (ortalama)
Müşterilerin çoğu ev kullanıcısı 200 sayfa basana kadar 12 ay geçiyorBu arada cihaz orjinal kartuşun içindeki mürekkebi kullanıyor ve müşteri neyin ne olduğunun farkında değilDiyelim 300 sayfada kartuş tıkandıAlırken cihazın kullanımını size doğru dürüst anlatan yok,arızadan sonra aldığınız firmaya yollasanız kargo ücretli gelgit en az 20 tl Firma bozulan kartuşu garantiye sokmasa ve ücretini talep etse (çoğu zaman kullanıcı hatası denilir) 2 kartuş en az 80 TL gibibu liste uzayıp gidiyor

Şimdi bana sanane kardeşim alan satan memnun deseniz bende derimki ben daha memnunum çoğu insan bu gibi firmalardan yazıcı aldıktan en fazla 1 ay sonra şehir içinde Ankara'da yani bizim kapımızı çalıyorBiz ne firmaların yaptığı ne montajlar gördükHepsini düzeltiyoruz emekten kazanıyoruzBizim için onların bu ürünleri satması daha iyi olabilir ancak insanları biliçlendirmek bu gibi sıkıntılara girmelerini önlemek için nacizane dilimiz döndükçe bu durumları anlatmaya çalışıyoruz

Şimdi biz ne yapıyoruzPiyasadaki en sıkıntısız tankları en iyi mürekkeplerle dolduruyoruzUzun ve sağlıklı bir montaj sonrası verdiğimiz resimli kullanım talimatı ile müşterilere hem telefondan hem direk defalarca sistemi kullanımı ve püf noktalarını anlatıyoruz

Şimdi neler olacak BİM bu yazıcıları satacak 35 neyse kar elde edecek 12 aya kadar bunları alanlar BİM'in kapısında kuyruk olacak,BİM'de firmanın numarasını verecek tabi firmada artık o kadar ürün sattı umarım servise gelenlerlede ilgilenecekBen size BİM'de çektiğim ürün fotoğraflarını iletiyorumYazıcı hava yapmış , doğru düzgün üzerinde bir anlatımda yokResimler burada karar sizlere kalmış