Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bitmez dedik bitti

bitmez dedik bitti
0
190

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
yaz geldi geleli kesintisiz evdeyimgeçen hafta içi ilk kez 3 arkadaşımla pikniğe gittim kız arkadaşımında haberi var bağlı piknikte aradı bende ellerim benekli diye telefonu meşgule attım ve mesaj yazdım tek parmağımla ellerim lekeli açamadım diye pat diye konuşma yapmaya başladı mesajı nasıl yazıyorsun filan diye bende canı sıkıldı diye ellerimi yıkadım geri aradım açmadı 2 gün bunun kavgası sürdü en sonunda gerçek ortaya çıktı arkadaşı gelmiş yanında benden laf gevşemiş arkadaşı haftaiçi piknikmi olur ben olsam göndermezdim başka birşey vardır bence filan demiş buda içime kurt düştü deyip aramış bende açmayınca sinirlenmiş bende eyvallah dedim alttan aldım her zaman durumu anlattım ta fakat beni rezil ettin diyene değin beni rezil ettin dedi bende daha pozitif dayanamayıp git kendine rezil etmeyecek birini bul dedim ve bitti kim haklı kim hileli bilmiyorum ama netice bu

Similar threads

Selam arkadaşlar herkezin olduğu gibi benimde bi derdim var Evvelden yanıt yazan geçerdim ama derhal konu açma vakti geldi benimde fikirlerim tükendii Neyse konuya geleyim; Acilen biz Lise 2 inşaat bölümünde okuyoruz ve Birincil günlerde gözüme fazla hoş gelen bir kız vardı hakiki adını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Olay biraz uzun ama sıkılmadan okursanız bir çözüm yolu gösterebilirsiniz umarım; Üniversiteye yeni başlamıştım; Burası başlangıç Takriben 2 ay oldu ve kardeşim olarak gördüğüm arkadaşım bir kızdan hoşlandı Ilk dönemin bitmesine eksik kalmıştı Bende o kızın arkadaşını gördüm En öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Merhaba arkadaşlar Ben foruma yeni aza oldum Benimde sorunlarım oldu bir fazla takviye aldım buradaki arkadaşlardan, bir çok kişiye destek etmeye çalıştım elimden geldiğince Ama görüyorumki çoğunluk olarak cümbür cemaat aynı sorunu paylaşıyor KIZA NASIL AÇILIRIM? Bu durumun kendimce kendine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
herkese meraba ben 17 yasımda anadolu lisesi sayısal bölümü okuyan bir erkek öğrenciyim henüz yeteri olgunluğa erişmemiş olsam da kendimi yaşıtlarımdan öbür görmekteyim açıklama yapmak istediğim şey ben 23 yaşındaki matematik öğretmenimle 3 aylık bi ilişki yaşadım ben herşeyi en her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
546
saçma anılar noel dayı 1 i izlerken noel dayı 1'i izlerken annem yanıma geldi ve bu noel bba deilmiydi dedi o sırada noel dayının noel babayı sollayış sahnesini fark etti vee Hey Allahım ne günlere kaldık bu noel baba yetmezken bi de başımıza noel dayı çıktı, derhal tüm çocuklar bunu sever...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt