Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

BiTTi AYRILDIK diyaloglari

BiTTi AYRILDIK diyaloglari
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
BiTTi AYRILDIK diyaloglari ayrılık derhal karşındakini kırmamak için azami uğraş gösterdiğiniz oysa ilişkinin de bir lahza önce bitmesini istediğiniz için geçen her saniede iycene daraldıınız dialoglardır o anda ilişkiyi bir an önce son vermek adına türlü yalanlar sarfedersiniz , o anda her iki taraf da bilir ancak bütün bu söylenenler olay bir an önce bitsin diyedir ve olay sonunda mutlaka bir taraf gecici olarak üzülecektir sorun ben miyim? hayir şüphesiz sen degilsin sorun ne o zaman biraz yalniz kalmam dusunmem lazim ara mi veriyoruz sana beni bekle diyemem neden fakat niçin ben farkli seyler yasamak istiyorum birlikte de yasayabilirdik o farkli seyleri hayir anlamiyorsun sen evlenilecek cinsten bir kizsin seninle keşke daha geç tanissaydim kusturuncaya dek gider bu en iyisi sms yoluyla ayrilmaktir aslinda bu ilişki bana gore degil, sevgini hissetmiyorum, hatta bunu bilmiyorum da eskinin seni degilsin artık, değiştin fiilen ben de seni bundan böyle sevmiyorum belki de hiç sevmedim, kendime ve sana durust olmam lazım, kalbimi carptırmıyosun, sırf surdurmus edinmek için devam edemem ben bu yola meali ben baska birinden hoslanıyorum eyvallah eeeburdan nereye gidiyoruz? hiçbi yere bundan sonradan iyi olur belki hayır olmaz bi sigara daha içseydin gitmem gerekli peki kadin: bu ilişki burada biter erke: burada biten ilişki değil yavrumsaptamalar, analizler, yorumlar, kritikler, tanımlar, sevda sözleri, şarkılar, filmler, kitaplar, dergiler, sevişme pozisyonları kadin: adiyos amigos ben gidiyos erkek: lütfen gitme aysel, kültürel açıdan ben yıkılırım, gidersen ben sana açıklama yapmak için okuyorum, dinliyorum, seyrediyorum tek tirajım sensin erkek: dünya tez ısınıyor, ormanlar değil oluyor, toprak atıl, millet duyarsız, gelecek karışıklık kadin: açık konuş, ayrılmak mı niyetin ? kadin: diğer yatak odalarında yaşam var mıdır ? erkek: ????? kaktusun defalarca senin icin cicek acacak balkabagi tatlim benimsana deli gibi asigim cok mutluyum ben de seninle oldugum icinlakin bi bakis yakaladim yuzundefarkli bisi buayrilmak mi istiyorsun evet!!bunu ifade etmek zornasi anlaticam bilmiyorumhatta anlaticak bisi de yokben de bilmiyorum anlatma zatentemde jartiyer giymis bi fil fakat sasirtirdi beni bitti sana olan tutkumu kaybettimtelefonda konusmayalimyuzyuze konusmamiz lazim neyi konusucaz konusmayalimhersey birbirinin tekrari nasilsafarkli ne soyleyebilirsin amadramatize etmek anlamsizben sonu cok onceden anlamis , baskasini bulmustum bile bana bunu yaptın, bunu yaptın, sunu ve sunu da yaptın, sunu sunu da yapmasaydın kalırdım, ama sunun ve sunun ustune bı de sunu yaptın, yanı bundan böyle bıttı bu is! simdi ne yapmam lazim? bisi yapma bundan böyle bitti bu is niye ama bisi yapmam gerekli olmaz kuytu etmez icim ! cok muhalifet tavırların dayanılmaz bisi bu cok rakip diilim ben her seye itiraz ediyosun fakat sen her seye itiraz ediyo diilim ediyosun neyse uzatmayalım bitsin bu is etmiyorum, uzasın, uzatalım bitmicek bu is ulan ıtıraz edıyosun iste gene (ayrılamıyoruz senelerdir) etmiyorum dedim ya peki etmiyosun(modern mantık okumustuk lan lısede bu boyle olmucak ders kıtapları catıdaydı galıba bı formul vardır buna yerinde) bak seni seviyorum sana tapıyorum hayatımın kadınısın sen elın guzel ayagın aksın gozun bıtanemsın sen ebnım fakat yıllar yıprattı belkı rıca edıyorum cekirdek yemene hudut oluyorum, dayanmıyorum sıfırlanıyosun gozumde cit cit citcit cit cit (sevgiye bak sevgiye) yapma bıllurum bı tanem yapma delırtme benı cit cit citcitcitcit cit cit cit cit citcit(hah delirecek birazdan) defoooool gıttttttttttt cehenneeme kadaaaaaaaaaaarrrrr mesafennn var bıletın teek yoooooooooon! cit cit cittcittciitciittciit cittciiitciiiit(ulan sevgı annayısına tukurdugunm erkek yıllardır delı olcagına mors alfabesı ogrenseydın ya) bak anlamaya calis sen benim ideallerim icin bi engelsin ve ben engelli kosu atletı degılım yani? yani sen engelsin ben atlet degilim bittin sen bittin ne yani sen de pireydin mi çağırmak gerekiyo acıtmak namına biraz marifetli ol selami ayh uzgunum ben daha cok uzgunum (enteresan olan bu dıyalogun ayrılık dıyalogu olmasıdır uzgunsen nıye kardesım kım yalan soyluyo yanı, kım somuru yapıyo bellı bıle dııl) huzurlu musun simdi? rahatlık arayan sendin ben baska bisey arıyodum sanırım of necati gene darmadaginik bu ev birazcık toplasan ortaligi daginik dedigin salonda icinde iki izmarit yer alan bir kulluk, bos bir kahvefincani diğer taraftan mont var ya birak simdi cop konut oldu burasi ağırkanlı ağırkanlı oturuyorsun orda nasil kalabiliyorum senle burda anlamiyorum vallahi bisey soylesen diyorum cikarken anahtarlari portmantonun uzerine birak niçin ayrilmak istiyorsun askim neden neden ? cunku askimiz oldu, sevgimiz bitti, hicbir anlami yok artik iliskimizin neden lakin neden anlayamiyorum? senden ayrildigimda hayatimdan alti sifir atmis olacagim, anliyor musun? sanirim artik susmaliyiz ben coktan sustum sana bişi diycem canım efendim nasıl söylesem bilmiyorum dinliyorum bebeğim canım,ben sana değerinde değilimsen çok iyisin ,daha iyilerine layıksınben seni fazla üzüyorum ??? niye konuşmuyosun canım? ???? sana hayatta başarılar ??? yanımda kal desem, her gün mutsuzsun, huzursuzsun, git desem ben + kimbilir ola ki anlıyacaklar bizi, birazcık vakit geçsin cümbür cemaat bi yatışsın yorgunum fazla hayattan + hayat kırıklığı diyorum ben buna ruhum sıkışıyor + ben senin yanına bırakıyorum ruhumu ona iyi bak sensiz buralar fazla gürültüsüz, fazla amaçsız olacak + mecburum buna biliyorsun hemen gitmem lüzum peki + benden ayrılmak mı istiyorsun? ben senden bir hafta önce ayrıldım lakin sen 10 gündür beni aramadığın için bunu yeni öğreniyorsun başka biri mı var? hayır başkasının gerçek dışı var benim seni senin istedigin gibi sevememem ve senin beni benim istedigim gibi sevmemen galiba birbirimizi artik sevmedigimiz anlamina geliyor! hönk ?! uzgunum, gorusuruz sanmam beni neden karanlıkta bırakıyorsun? çünkü seni karanlıkta bulmuştum işlenmiş +ne tamamlanmış??? git zaten bunu istiyorsun biliyorum +nereye gideyim? ne zamandır gözümün önünde flört ettiğin kişinin yanına git +yanlış anlamışsın hiç bir şey yok onunla aramızda manâlı değil doğrusu gidebilirsin sana doğum günüde verebileceğim en hoş armağan bu benden kurtuldun artık +