bittiğim spiker)) maç:manchester unitedchelsea tarih:bu yazının yazılış tarihinden dairesel olarak 1 gün geri spiker:ertem şener VE * Üstün Alman teknolojisi (Ballack'ı övüyor) * Trafik levhası muamelesi * Rakip savunmayı iskambil kağıdı gibi dağıttı * Mourinho ile flörtte (Lampard'ın attığı gol sonrası) * Yukarı baktı, gözleri annesini aradı Ona selamlama verdi (Lampard'ın attığı gol sonrası) * Lampard, o tehlikeli bakışları yeniden * Drogba vurursa kötü, yelken direği Fena ast Fena * Ertem Şener: Etkin İlker Yasin: Etkin değil Etkili ve diri * Bir postacı gibi top dağıtan Carrick * Müdehale Evra'dan Evra hemen kaçıyor oradan * Ben korkuyorum, bize de burada kıramp girecek (Futbolcu yerde kalınca) * bir şut Ballack'tan Pozisyon tekrarı sonrası: Fena bir vuruş, istediği gibi yok * Kaderine teslim oluyor (Drogba'nın direkten dönen vuruşu sonrası kaleci Van der Sar için) * Anderson, Ferguson'un İngiliz müzik piyasasına sunduğu son albüm * İki parmakla da olsa, tokattır bunun adı (Drogba'nın kırmızı kart gördüğü an) * 'Ronaldo'yu tutabilene aşk olsun' diyecektim Tuttular * Penaltılara gidiyoruz demiyorum, geldik gibi geliyor bana * Bakalım bu görüntüden ne anlayacağız? Ne anladık (İlker Yasin'e soruyor) * Picasso'nun son fırçası (Ronaldo'yu övüyor) * 11 laf uzatmalarda İlker Yasin: Scholes al gülüm ver gülüm oynuyor* Sanayi Devrimi'nden sonradan Alex Ferguson Britanya'da Futbol Devrimi'ni gerçekleştirdi *United'ın afacançocuğu Ronaldo * Kanatları olmadan uçabilen tek canlı (Ronaldo'ya övgüler devam ediyor) * Cech 'yeter' dedi ve aldı tuttu kupayı * Bunlar milayarlık adamlar (Maç sonrası)