iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlar Çok sevdiğim bir sevgilim vardı tekrar tekrar ayrıldık fakat kopamadık ve artık iyice bitti ilişkimiz Çünkü eski sevgilisine geri dönüyor
Bugüne değin 3 sevgilim oldu 2 si kısa süreliydi bu en uzun süreli olandı ve tüm hayatımı ona bağlamıştım Ailesini karşıma almıştım ama O başkaları için bitirdi ilişkimizi
Kişilik özelliğim : Hayatımda tek bir kişi olsun ömür boyu sevdiğim olsun
Bundan Böyle güven, sevgi aşk, her şeyimi aldı götürdü ve bundan eminim ancak uzun bir vakit kimse olmayacak hayatımda evlenme çağına kadar ve evleneceğim kişiye bu geçmişimden bahsetmeliyim ? Onunda aynı hataları yapmaması için Yaş 175
Bugüne değin 3 sevgilim oldu 2 si kısa süreliydi bu en uzun süreli olandı ve tüm hayatımı ona bağlamıştım Ailesini karşıma almıştım ama O başkaları için bitirdi ilişkimizi
Kişilik özelliğim : Hayatımda tek bir kişi olsun ömür boyu sevdiğim olsun
Bundan Böyle güven, sevgi aşk, her şeyimi aldı götürdü ve bundan eminim ancak uzun bir vakit kimse olmayacak hayatımda evlenme çağına kadar ve evleneceğim kişiye bu geçmişimden bahsetmeliyim ? Onunda aynı hataları yapmaması için Yaş 175
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.