Biz a$Kı ya$ayamadıkKendimize yakı$tıramadığımızdan Bu aşka dair sözleri bir araya getiremez oldumKırgınlıklar var artıkElimde kalan aşkının hoş anları Birbirimize uzun cümlelerkuramıyoruz,gözlerimizi kaçırıyoruz ve sanırım biz birbirimizi aşka feda ediyoruzBirkaç güzel günün hatırına mı uzattık bu aşk oyununu???Sankiilkkez aşkı yaşıyormuş gibi ardı ardınasevda sözleri dökülür oldu dilimizden ama kıymetini bilememişiz Derhal yalnızlığım ve ben her gece benzer saatlerde bir kadeh şarap ve zehiri zıkkım bir sigara gökyüzünde yıldızlar arasında yüzünü arar oldumDilimde ayrılık sözlerini geveliyorum,ama biz en başında yanılmıştıkNe sen beni yaşayabilirdin ne de ben seni Ayrılıklar aşkları yüceltirkimi süre,gönülleri yaksada,lakin bizim ayrılığımız aşkı düşman etti gönüllerimizeBirbirimizi seçtiğmiz Gün korlar içine atmışız kendimiziŞu Anda yüreğimi dağlayan ayrılık acısı değil yaşattığın yenililerin yangınıymış Ve şimdilerde sihirli aşk sözleri ayarlamak isterken dilimden sitem sözleri dökülüyorsa bağışla yüreğim Biz a$Kı ya$ayamadıkKendimize yakı$tıramadığımızdan