Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Biz Burdayız Şarkı Sozu Hadise

Biz Burdayız Şarkı Sozu Hadise
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hadise Biz Burdayız şarkı sozleri

Hadise Biz Burdayız şarkısı sozu

Geliyorum gittiğin yerden
Cozulmem cektiğin telden
Buradaki Herkes boyle bizde
Başlarız bittiği yerden
Duzeni hep yap boz sananlar
Para pula mulke takla atanlar
Bu alana giremez boylesi iste
Ne deriz biz anlayan anlar
Yaz yaz yalanıyla yaşayansan sonun olmaz
Taşlar tene gelse cana değmez bizi bozmaz
Birleşiriz biz estiği yerden
Gurleşiriz biz kestiğin yerden
Yanlışa dur demeyi oğrendik eskilerden
Biz yazdık yine biz bozduk
Sınırı cizdik bize de uyduysa
Cak cak diyoruz ben diyene
Vah vah diyoruz bilmeyene
Herkes duysun biz burdayız
Ve de durmayız

Similar threads

Hadise Biz Burdayız Hadise Biz Burdayız Sozleri Hadise Biz Burdayız Şarkı Sozu Geliyorum gittiğin yerden Cozulmem cektiğin telden Buradaki herkes boyle bizde Başlarız bittiği yerden! Duzeni hep yap boz sananlar Para pula Mulke takla atanlar Bu alana giremez boylesi iste Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Hadise Biz Burdayız Şarkı Sozleri Hadise Biz Burdayız Şarkısının Sozu Hadisenin yine iyi bir cıkış yaptığı yeni single calışması Biz Burdayız şarkısının sozleri Geliyorum gittiğin yerden Cozulmem cektiğin telden Buradaki herkes boyle bizde Başlarız bittiği yerden! Duzeni hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Biz Burdayız Şarkısı Sozleri Geliyorum gittiğin yerden Cozulmem cektiğin telden Buradaki herkes boyle bizde Başlarız bittiği yerden! Duzeni hep yap boz sananlar Para pula Mulke takla atanlar Bu alana giremez boylesi iste Ne deriz biz? Anlayan anlar! Yaz yaz yalanıyla yaşayansan sonun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Hadise Biz Burdayız Single Parçası Sözleri Hadise Biz Burdayız Şarkı Sözleri Hadise Biz Burdayız Şarkısının Sözü Sevgili melekler, bu yazımızda pop şarkıcısı Hadise 'nin yeni çıkış yaptığı singlenin sözlerini paylaşıyoruz sizinle İşte Hadise Biz Burdayız şarkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt