Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Biz Camlıca' nın Uc Guluyuz Şarkı Sozu

Biz Camlıca' nın Uc Guluyuz Şarkı Sozu
0
180

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Biz Camlıca' Nın Uc Guluyuz Şarkı Sozleri

Biz Camlıca'nın uc guluyuz
Aşk bahcesinin bulbuluyuz
Dillerde gezer soyleniriz
Gamsız yaşarız eğleniriz
Yalnız gezene soz atarız
Naz eyleyene biz catarız
Bin bir kokulu gul satarız
Vallahi cana can katarız

Similar threads

bengu cesaret şarkı sozleri 2019 Bengu Cesaret Şarkı Sozu Yaşamışız bugune dek Bize gore bardağın yarısı hep doluydu Şimdi ben kendim icin soz veremem Neler yakar icimi soyleyemem Belki de biz iki farklı gezegendik Bilmiyorduk onceden Bu sefer hesaplar benden Yedik ictik doyduk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Zeki Muren Biz Ayrılamayız, Zeki Muren Biz Ayrılamayız Şarkısı, Zeki Muren Biz Ayrılamayız Sozleri Biz Ayrılamayız Şarkı Sozu Zeki Muren Aynı bedende can gibiyiz Cana can veren kan gibiyiz Yanıpta bitmez koz gibiyiz Biz ayrılamayız Eller ayırsa bile Yollar ayırsa bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Hadise Biz Burdayız Şarkı Sozleri Hadise Biz Burdayız Şarkısının Sozu Hadisenin yine iyi bir cıkış yaptığı yeni single calışması Biz Burdayız şarkısının sozleri Geliyorum gittiğin yerden Cozulmem cektiğin telden Buradaki herkes boyle bizde Başlarız bittiği yerden! Duzeni hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Hadise Biz Burdayız şarkı sozleri Hadise Biz Burdayız şarkısı sozu Geliyorum gittiğin yerden Cozulmem cektiğin telden Buradaki Herkes boyle bizde Başlarız bittiği yerden Duzeni hep yap boz sananlar Para pula mulke takla atanlar Bu alana giremez boylesi iste Ne deriz biz anlayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Hadise Biz Burdayız Hadise Biz Burdayız Sozleri Hadise Biz Burdayız Şarkı Sozu Geliyorum gittiğin yerden Cozulmem cektiğin telden Buradaki herkes boyle bizde Başlarız bittiği yerden! Duzeni hep yap boz sananlar Para pula Mulke takla atanlar Bu alana giremez boylesi iste Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt