Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

"biz halk, padişahlara, şahlara, şıhlara değil yalnız allah'a kul olsun istedik.

"biz halk, padişahlara, şahlara, şıhlara değil yalnız allah'a kul olsun istedik.
0
482

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar merhaba,
Biz millet, padişahlara, şahlara, şıhlara yok yalnız ALLAH'a kul olsun istedik
işte aziz cumhuriyetin yegane manası budur

sözünü Atatürk nerede söylemiştir ? asistan olur musunuz

Similar threads

• Öneri
Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, TBMM ve yurdun değişik yerlerinde yapmış olduğu konuşmalarında, bizlere yol gösterici bir çok sözler söylemiştir. Atatürkün sözleri bugünde geçerliliğini koruyan evrensel düşüncelerdir. Hemen hemen her alanda fikirlerini açıkça...
Cevaplar
0
Görüntüleme
259
dua nasıl edilmeli, duanın şartları nelerdir, dua nasıl edilmelidir Dua Nasıl Edilir? Bir mümin fakat dua vasıtasıyla Allahü Teâla'ya ulaşabilir Allahü Teala (cc) fazla rahmet edendir O'nun rahmet denizi bitmez tükenmez bir denizdir ve O'nu arayan hiçbir zaman O'na ulaşmaktan mahrum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
  • Öneri
Atatürk düşmanlarının öteden beri Atatürk ’e hücum etmek için kullandıkları en kayda değer usul, Atatürk ’ün “dinsiz olduğu ve “dindarlara zorlama yaptığı şeklindeki yalanı tekrar tekrar tekrarlamaktır Sefalet ve sefalet içindeki bir toplumla önce emperyalizmi dize getiren sonra da modern bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
573
Ebu Hureyre'den (ra) nakledildiğine göre: Peyamber (as) şöyle buyurmuştur: Aziz ve Celil Allah: Ben iyi kullarım için hiç bir gözün görmediği, hiç bir kulağın işitmediği ve hiç bir insanın kalbinden geçmeyen şeyler hazırladım, buyurduAllah'ın kitabında bunu tasdik eden delil şu ayettir: Artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
kul hakkı hadisleri arıyorum Kul Hakkı İle İlgili Ayetler 1 16:71 Allah kiminize kiminizden daha bol rızık verdi Bol rızık verilenler, rızıklarını ellerinin altındakilere verip de bu hususta kendilerini onlara eşdeğer kılmazlar Koşul böyle iken Allah'ın nimetini inkâr mı ediyorlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
858,475Konular
981,230Mesajlar
29,549Kullanıcılar
ux720Son üye
Üst Alt