biz kadınlar 3 birincil ağda öpüşürken hissedilenler Kocam bir kez kocasıdeli; Cinsiyet: Bayan; Yaş:23; İl: İzmir Kocam bir kere daha beni dumur etmeyi başardı Haftasonu balığa gitme planları yapan canım kocacım duyduğu birkaç boğulma haberi yüzünden endişelenince Bari suyun altındayken cep telefonum yanımda olsa, hiç değilse başıma bir şey gelirse yukardakilere haber verebilirimdiye düşünmüş Kaç gündür kara kara düşünüyordu Nihayet dün ansızın oturduğu koltuktan fırladı, aklına mükemmel bir hafıza gelmiş Çekmecedeki prezervatifi alıp banyoya koştu Prezervatifi önce efendice çitiledi, yıkadı, sabunladı, en sonunda da kuruttu! Sonradan cep telefonunu prezervatifin içine koydu, muhteşem icadını şöyle bir inceledi, sonuçtan hoşnut kalmış olacak ama sevinç çığlıkları atmaya başladı Ben buldum, ben buldum!Ben seni nerelerde buldum acaba canım kocam? Ağda itirafları Ağda itirafları bana defalarca kuaför olan yeğenimi hatırlatıyor Bir gün minibüste giderken bir erkek bindi Adam çok kıllıydı Yeğenim adama dikey dikey bakıyordu Resmi Olarak gözü dönmüştü Teyze, bu adama ağda yapmak isterdimdedi! Sezaryenle çocuğu oldu Kendine geldiğinde birincil sorusu şu olmuş: Saçı kıvırcık mı, düz mü?Bir gün kızının bacaklarına uzun ve dikkatle baktığını görebilen ablam, Ne oldudiye sordu Selüliti var mı diye bakıyorumdedi Selülit kontrolü yaptığı kızı daha 2 aylık bebek! Hamileliğimde eşim Hamileliğimde eşim, sabah ezanında kahvaltı hazırlayıp beni yaka paça kaldırırdı Uyanamasam, Sen nasıl annesin? Çocuğun kahvaltısını bile umursamıyorsun Sen yatıyorsun o çocuk kahvaltı bekliyor!diye fazla kızardı Lakin herhangi bir rahatsızlığım olduğunda hiç umursamazdı Orkid ilk çıktığı Orkid birincil çıktığı zamanlarda kanatsızdı Arka kısmında ince, yapış yapış bir kağıt vardı Üzerınde de, İç çamaşırınıza yapıştırınızyazardı Kız kardeşimden kuytu kullanırdım çünkü ona anlatmaya utanırdım Bir gün kardeşim yanımda kazağını çıkarırken üstelik baktım oysa benim Orkid'lerden birini uzunlamasına atletine yapıştırmış! Tabii sebebini sordum Abla bunlar teri fazla güzel çekiyordedi! Canım benim, şimdi 23 yaşında ve nişanlı Nişanlısı dünyanın en saf kızıyla evleneceğini biliyor mu acaba? Yahut artık ablalık yapmamın zamanı geldi mi? Birincil öpüşmemde Ilk öpüşmemde gözler öpüşürken kapatıldığı gibi dudakların da kapatılacağını düşündüğümden dudaklarımı sıkıca kapatmıştım! Tabii ağzım yüzüm tükürük içinde kalmıştı Lakin gerçi fazla romantik bir şey yaşadığımı sanıp mutluluktan günlerce havalara uçmuştum intikamım çok fena oldu Minik bir şirkette üç yıldır sekreterlik yapıyorum Patronumla aram iyi sayılır fakat geçen yıl bana hileli yere fazla fena bağırmıştı O gece sinirimden uyuyamadım ve intikam hırsıyla bi sürü proje ürettim Ertesi gün meyve suyuna çişimden azıcık koydum Farkedecek diye ödüm koptu lakin farketmedi !! Bundan Böyle patrona her kızdığımda ona çişimi içiriyorum hem de ilk önce yaptığımın bi kaç katı değin Adam çişime bağımlı oldu : ) Haftada en az bir kez farkında olmadan yudumluyor çişimi, bense garip rahatlıyorummm id Eşimin sakal Eşimin sakal ve bıyıkları fazla sert çıkıyor Öpüşürken çok kötü batıyorlar Hatta evlendiğimiz birincil hafta öpüşmekten çenem yara olmuştu Soranlara, Makyaj malzemeleri alerji yaptıdemiştim İğrenç bir yalan ama napiyim, aklıma diğer bir şey gelmemişti işte