iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlar ben bu güne kadar 3040 oyun bitirmişligim var fakat hileye mecburen ihtiyacım oldugu anlar olduFakat internette oradan buradan trainer arayacagıma(hele trainer'i yapılmayan oyunlarda;örnegin king kong)kendi trainerimi kendim yapıyorumAramıza 35 arkadaş daha aldımve traineri yapılmayan oyunlara trainer yapıp internete bırakıyoruzson çalışmamız King Kong Sınırsız mermiBoşuna aramayın benimkinden başka bulamazsınızHatta bu King kong yapımcısından bile teşekkür mail i geldiHer neyse biz mevzuya gelelim
Şimdi aramıza 1 kaç arkadaş daha alıyoruzve burada paylaşmak istiyoruzİstek oyun trainerlerinizi buraya yazın;veya ben kendim yapacagım derseniz aşagıdaki yolları izleyin
Oyunlar İçin Trainer Yapımı
Red
5 dk da bu işi yapabilirsiniz
Lazım olanlar :
Sadece quick memory editor:
c rack İçin İse :
http:rapidsharecomfiles82819374patchexehtml
1programı açın
2Trainer yapacağınız oyuna girin
3oyundayken miktarını değiştireceğiniz sayıyı(para,mermi vs) bi yere not edin oyunu durdurun
4starta basıp programa geçindaha sonra add task yazan yere basıp oyunu seçinsonra programdaki search value yazan kısma not ettiğiniz sayıyı yazın(örneğin 30 mermi var,yazıyoruz)(birden fazla sonuç çıktı,olmaz)
5daha sonra tekrar oyuna girin(programı kapatmadan)
6oyundayken not ettiğimiz sayıyı değiştirmemiz gerekiyor(Örneğin;30 mermi vardı bunu 19'a düşürdüm)sonra tekrar programa geri dönüyoruz
7şimdi search value kısmına değişmiş sayıyı yazın(30 mermi idi 19 oldu, 19 yazdım)
8tamaaaamşimdi enterledik ve 2 veya 3 sonuç çıktışimdi 1sine sağ tıklayıp edit lockdiyoruzdaha sonra açılan pencerede value kısmındaki sayıyı silip yerine istediginiz sayıyı yazın(cs için 3 basamağı geçmese iyi olur)sonra ok diyoruz 2 ve 3 çıkan sonuçlarıda aynı 1 gibi yapıyoruzok
9Şimdi gelelim trainer inşa etmeyeyapacağınız iş çok basit program menüsünden trainerbuild trainer deyip masaüstüne kaydedin(Oyuna Bir daha ki girişinizde bu traineri açarak hilenizi aktifleştirebilirsiniz)
10programı kapatmadan oyuna girin bakalım ne olmuş
11Aaaaaa mermimiz degişmiş
NOT1:tamamen kendi buluşumdur ve kendim yazdımemeğe saygı
NOT2:bu yöntemi İstediğiniz oyuna uygulayabilirsiniz(Online oyunlarda işe yarayamayabiliyor)
Şimdi aramıza 1 kaç arkadaş daha alıyoruzve burada paylaşmak istiyoruzİstek oyun trainerlerinizi buraya yazın;veya ben kendim yapacagım derseniz aşagıdaki yolları izleyin
Oyunlar İçin Trainer Yapımı
Red
5 dk da bu işi yapabilirsiniz
Lazım olanlar :
Sadece quick memory editor:
c rack İçin İse :
http:rapidsharecomfiles82819374patchexehtml
1programı açın
2Trainer yapacağınız oyuna girin
3oyundayken miktarını değiştireceğiniz sayıyı(para,mermi vs) bi yere not edin oyunu durdurun
4starta basıp programa geçindaha sonra add task yazan yere basıp oyunu seçinsonra programdaki search value yazan kısma not ettiğiniz sayıyı yazın(örneğin 30 mermi var,yazıyoruz)(birden fazla sonuç çıktı,olmaz)
5daha sonra tekrar oyuna girin(programı kapatmadan)
6oyundayken not ettiğimiz sayıyı değiştirmemiz gerekiyor(Örneğin;30 mermi vardı bunu 19'a düşürdüm)sonra tekrar programa geri dönüyoruz
7şimdi search value kısmına değişmiş sayıyı yazın(30 mermi idi 19 oldu, 19 yazdım)
8tamaaaamşimdi enterledik ve 2 veya 3 sonuç çıktışimdi 1sine sağ tıklayıp edit lockdiyoruzdaha sonra açılan pencerede value kısmındaki sayıyı silip yerine istediginiz sayıyı yazın(cs için 3 basamağı geçmese iyi olur)sonra ok diyoruz 2 ve 3 çıkan sonuçlarıda aynı 1 gibi yapıyoruzok
9Şimdi gelelim trainer inşa etmeyeyapacağınız iş çok basit program menüsünden trainerbuild trainer deyip masaüstüne kaydedin(Oyuna Bir daha ki girişinizde bu traineri açarak hilenizi aktifleştirebilirsiniz)
10programı kapatmadan oyuna girin bakalım ne olmuş
11Aaaaaa mermimiz degişmiş
NOT1:tamamen kendi buluşumdur ve kendim yazdımemeğe saygı
NOT2:bu yöntemi İstediğiniz oyuna uygulayabilirsiniz(Online oyunlarda işe yarayamayabiliyor)