Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

biz ne olacağız? (lütfen takviye)

biz ne olacağız? (lütfen takviye)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
slm arkadaşlarben birine aşık oldumfakat o birey benim arkadaşım falan değildaha tanışmıyoruzbi merabamız bile yok yani sadece arkadaşımın arkadaşı ordan tanıyorumonu seviyorum galiba o da beni lakin emin değilimbeni her gördüğünde her fırsatta uzun uzun gözlerimin içine bakıyor gülümsüyorve ben buna dayanamıyorumonu çok seviyorumhatta beni kıskandırmaya bile çalışıyorbenim yanımda bir erkek gördüğünde bozuluyor bunu görebiliyorumbeni gördüğünde tavırları değişiyor üstünü başını falan düzeltiyorbana her zaman gülümsüyorben onu çok seviyorum lakin sizce o da beni seviyor mu? onunla tanışmayı fazla istiyorum lakin o hiçbişey yapmıyoraslında ortak arkadaşlarımız var fakat ben söylemeye çekiniyorumsonuçta onun yapması gerekmiyor mu bunu? lakin o sadece bana böylece masum günahsız bakmakla yetiniyorbirgün yanıma gelip benimle tanışmasını pek istiyorumki sizce o da bana karşı bişeyler hissediyor olabilir mi?sizce biz ne olacağız? lütfen destek edin onunla konuşmalı mıyım yahut böyle mi devam edecek?

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt