iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar azıcık fikrinizi alayım canımın yanmasından bıktım artıkLYaklaşık 10 senedir tanıdığım bir kız arkadaşım varSon 3 senedir tamamen arkadaş canlısı duruma geldik bu bayanla3 sene önce 2 yıllık ilişkisinden bütün o yeni ayrılmış bende yeni ayrılmıştım 5 yıllık ilişkimden o sıralar birşeyler olacaktıAma ben dürüst olmayacağını düşünerek bu bayanı reddetme gibi bir koşul olduAma şüphesiz reddedilecek bir bayan değil yalnızca içten olmıyacağını düşündüm o sıralarBiraz daha devam etti o yaz bu durumlar benim kaçıp onun kovalamasıSonra dost olarak kaldık3 senedir bu durum devam ediyor böyle arkadaşlıkla:fakat birbirimizin herşeyini bilir duruma geldikAra ara kesintisiz görüşür oldukNerdeyse sırdaşbir takım yakınlaşmalar oldu ama hep o çekingen bende çekingen die pek bişey olamadıSürekli övgüler, çok yakışıklı olmuşsun falan filan ara ara buluşmalarda vbBen ne istiyorsam ne söylüyorsam ben bundan böyle öle bişey yapmıyorum vb gibi sözler sarfetmeler gerçekleştiHep sözde ben ne istiyorsam o şeyleri yapıyormuş yada istemediklerimi yapmıyormuş gibi bir konuşma aldıSonunda bir karar aldım ve bu bayana çıkma yok ''Evlenme teklifi yaptım''Yaşlarımız ona uygun çünküo değin emindimkiAma yanıt hayal kırıklığı!!!!Ben seni arkadaş olarak görüyorum sen benim fazla sevdiğim arkadaşımsın gibi bir söz!!!!Bide şöyle bir durum var bu kızı ailecek yok sülalecek tanıyoruz dedelerimiz bile arkadaşArkadaş kalalım dedi tıpkı devam etsin dediBende artık öyle birşey olmaz bişey ya belki olmaz dedimBen seninle yapamam falan filan bu şekilde kaldı en sonundaŞöyle bir şart daha var arkadaş kalırsak varacağı yer bellidir dedimoda kalmayalım o vakit dedibu Mesajına cevap atmayınca yarın görüşelim o süre ok? die bir şey daha söylediGörüşüncede sadece arabada 20 dakikalık bir yolculuk yaptık acil işim çıktı dedi kaçtı yinedurum nedir ne yapmalı?Biraz uzak durup gözlemmi yapmalı bir takım şeylerin intikamını alıp süründürmekmi istiyorYada yedek lastikmi duruyoruz?Helppp))Çok uzun sure sonradan birinde böyle bir karara varmıştım sonuca bak görüyorsunuzL yahut bu bayan öz güvenini yitirmiş,ilişki yaşamayı göze alamayacak kadar ödlek,ne oldum delisi gibi sıfatlarla ismini süsleyebileceğimiz insan modelinin 'kaçıyorum işte,anlasana'anlamına gelen cümlesimi?