Biz okadar fakirdik ancak abi —Biz pek fakirdik ama; mahallemizde gökkuşağı bile siyah beyaz çıkardı —biz o kadar fakirdik ancak; harcama olmasın diye ben 7 yaşına kadar doğmadım Ağabeyimi de gazete verdi —biz böylece fakirdik oysa; misafirliğe giderken bineceğimiz dolmuşun gerisinde koşmak suretiyle peşine düşüp takip ederdik —biz böylece fakirdik oysa; eve gelen misafirleri yerdik —biz o kadar fakirdik ama; peynirimiz yoktu her sabahleyin tenekenin içine girer peynir taklidi yapardık —biz pek fakirdik fakat; biber çekirdeklerinden çorba yardık —biz pek fakirdik ancak; ağabeyimin eskilerini kendi giyerdi ben çıplak dolaşırdım —biz böylece fakirdik ancak; ne sen sooor ne ben söyleyeyim kuracak cümlemiz bile yoktu yani —biz böylece fakirdik ki; tuvalet kâğıdını kurutup kurutup kullanırdık —biz böylece fakirdik ki; kokain yerine tebeşir tozu çekerdik —biz öyle fakirdik fakat; okul karnesini karneyle aldığımı bilirim —biz böylece fakirdik ancak; kasabı manavı geçtik köpeğe kemik borcumuz vardı —biz öyle fakirdik fakat; dilencilerin paralarını çalar counter oynamaya giderdik —biz o kadar fakirdik ki; Hint fakirleri dayanamayıp misyonlarını bize devrettiler —biz o kadar fakirdik oysa; okula jaguarla gidip geldim senelerce, değil yani bildiğin jaguar deh diyordum gidiyordu kırmızı ışıkta durmak sorun oluyordu çok güçlük çektik çook… —biz böylece fakirdik oysa; eskimesin diye aynaya bakmazdık —biz öyle fakirdik ama; Yoksul BAYKURT bizim idolümüzdü duvara posterini asardık duvarda desteksizdi çiviyi çakınca yıkılmıştı zaten —biz öyle fakirdik ancak; siyah beyaz televizyonumuz bile yoktu bizim televizyon yalnızca siyahtı bizim kadar fakir olan komşumuzun beyaz televizyonuyla bağlı yanlamasına koyar o kadar seyrederdik ya —biz öyle fakirdik ancak; minik kardeşimi acıkınca yemiştik ağabeyimde akşam gelip hani bana hani bana demişti Rahmetli… —biz pek fakirdik oysa; meteliğe atacak kurşunumuz bile yoktu bizde taş atardık —biz öyle fakirdik ama; babamdan tokat yerdik başka şey yoktu bir tokadı 4 birey paylaştığımız günler oldu —biz pek fakirdik fakat; sinekler bize yok biz sineklere konuyorduk —biz o kadar fakirdik fakat; kelimelerimizi tartarak konuşurduk günlük kotayı aşınca babamız falakaya yatırırdı forummekancom