Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bizim Gelin Bizden Kacar Tutar Ele Başın Acar Deyiminin Anlamı

Bizim Gelin Bizden Kacar Tutar Ele Başın Acar Deyiminin Anlamı
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bizim Gelin Bizden Kacar Tutar Ele Başın Acar Deyiminin Anlamını anlıyorum bulamadım yardımcı olursanız sevinieim şimdiden teşekkurler

Cevap: Bizim Gelin Bizden Kacar Tutar Ele Başın Acar Deyiminin Anlamı

Anlamı: En yakınlanna karşı, cok cekingen davranıyorken yabancılara karşı umulmadık bir ilgi gosteriyor

Similar threads

Bizim Gelin Bizden Kaçar Miktar Ele Başın Açar Deyiminin Anlamını anlıyorum bulamadım tezgâhtar olursanız sevinieim şimdiden teşekkürler Cevap: Bizim Gelin Bizden Kaçar Tutar Ele Başın Açar Deyiminin Anlamı Anlamı: En yakınlanna karşısında, çok çekingen davranıyorken yabancılara aleyhinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Mevlananın yedi oğudu ve anlamı Mevlananın 7 oğudunun acıklaması Comertlik ve Yardım Etmede Akarsu Gibi Ol Burada ele alacağımız, Mevlana ’nın yedi oğudunden ilki comertlik ile ilgili olandır Comertlik sozlukte; “Para ve malını esirgemeden veren, eli acık, selek, semih, ahi, bonkor olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
TEVHİD İMAMI MUHAMMED BİN ABDULVAHHAB HAYATI, DAVETİ VE HAKKINDA YAPILAN İFTİRALAR derleyen: Ebu Umeyr bin Muhammed et-Turki KİTAB VE SÜNNETE DAVET YAYINLARI 2012/1433 YAYIN HAKKI İSLAM ÜMMETİNE VAKIFTIR, DİLEYEN ÇOĞALTABİLİR FİHRİST...
Cevaplar
1
Görüntüleme
712
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Bazı hikayelerin sandığımızdan daha eski bir geçmişte başladığına inanırım. Bu tür hikayelerin, tarihi kayıt ve belgelere bakacak olursanız, eksik bir tarafı olduğunu sezersiniz. Balzac’ın ilk sayfaları yırtılmış olan Vadideki Zambak romanına başlamak gibidir. Ne büyük kayıp! Kara deliklerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt