Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bizim Yaşadığımız Şiiri Recep Tayyip Erdoğanın Annesine yazdığı şiir

Bizim Yaşadığımız Şiiri Recep Tayyip Erdoğanın Annesine yazdığı şiir
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bizim Yaşadığımız Şiiri Recep Tayyip Erdoğanın Annesine yazdığı şiir Bizim Yaşadığımız Şiiri sözleri Evet geçtiğimiz günlerde annesi Tenzile Erdoğan'ı kaybeden Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın duygusal olduğunu bilmeyen değil zannedersem meleklerim Rahmetlik annesi için yazdığı ve şu sıralar internette harika tıklanma rekorları kıran Bizim yaşadığımız şiiri 'nin sözlerini sizlerle paylaşmak istiyorum Rabbim korktuğundan kurtarsın 1549350474 1549350474 bizimyasadigimizsiirireceptayyiperdoganinannesineyazdigisiir5c59364f14361bizimyasadigimizsiirireceptayyiperdoganinannesineyazdigisiir5c59364f14361bizimyasadigimizsiirireceptayyiperdoganinannesineyazdigisiir5c59364f14361 Bizim Yaşadığımız Şiiri Bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim Biz de solgun alıp vermedeyiz Yani her insan gibi sevmekteyiz, sevilecek şeyleri Bir kır çiçeğini, çimeni, toprağı, börtü böceği Kurban bayramlarında kınalı koçları Başları el oyası işlemeli yemeni ile kapalı Bembeyaz saçlı kırış kırış alınlı Pencere kenarlarında oğullarını bekleyen anaları Kalbim ağrıyorsa da kardeşim Gönlüm bulanıyorsa Tedirginsem kuşkuluysam Kalın kitapların yazdığına bakarsan Acaip suçluysam Havada ihanet, dışarıya sıcak Duvarda yazılar Kalbimizde acılar varsa da Bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim Mektubun geldi bugün haziran Kimselere göstermediğin ak saçlarının kıvrımlarından Haberin geldi Haberin geldi iki damla gözyaşın kağıtta Fazla bakarsın yağmur yağanda Islak ve buğulu camların peşinde bilirim bilirim, Acı nasıl oturur adam yüreğine Ne var yani işte İyiyim diyorum ya İnan olsun iyiyim anne İnsan sahiden iyi oluyor, iyiyim dedikçe Bak üzülme Yazıyorum bir daha Nolur üzülme Üzülmüyor analar Oğulları üzülmüyorum dedikçe Bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim Biz de soluk alıp vermedeyiz Yani her insan gibi sevmekteyiz, sevilecek şeyleri Bir kır çiçeğini çimeni toprağı börtü böceği Kurban bayramlarında kınalı koçları Başları el oyası işlemeli yemeni ile kapalı Bembeyaz saçlı kırış kırış alınlı Pencere kenarlarında oğullarını bekleyen analar  

858,474Konular
981,218Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt