BİZİMKİSİ BİR AŞK HİKAYESİ (süper) bizimkisi bir aşk hikayesi gülünç Ne iğrençti yok mi yaşadıklarımız, ne iğrençti… Artık ne sen ne de ben bulamayız o kavgaları Ara Sıra düşünüyorum da senin gibi bir kazmayla nasıl evlenmişim? Bilemedin benim kıymetimi Hatırlar mısın? Akşam olur, elimde merdaneyle seni beklerdim kapıda Işıkları kapatıp mumları söndürürdüm Sen içki kokardın, oda soğan kokardı Olmadık şeylere güler kafana merdaneyi yiyince ağlardın Hoş havalarda beni gezdirmezdin bundan başka kar yağınca bana odun, kömür taşıtırdın Sen at yarışı oynardın, altılıyı tutturamayınca beni döverdin Fazla kızardım burnunu karıştırmana Ve içkine karışırdım, çünkü leş leş kokardın Uzun uzun zararlarını anlatırdım sana, anlamazdın nadiren rejim yapardın, koca göbeğin bir türlü erimezdi Tartıyla bile anlaşamazdın Komşunun çocukları vardı, onları da döverdin Meyhaneye giderdin Ben yeniden merdaneyle evde beklerdim ara sıra arkadaşlarımız gelir sohbet ederdik Sen tekrar densiz densiz konuşurdun Benim dayak anılarım, senin içki muhabbetin hiç bitmezdi Birincil tanıştığımız günü hatırlar, ağlardık Sen bana üstümde ne vardı diye sorardın Üstündeki iğrenç kıyafeti hiç unutur muyum? Yeşil bir kazak, kırmızı bir pantolon Mor bir çorap, sarı molaris sandaletleri Ve mayısın 13’ü Sen yine sarhoşluktan önünü görmüyordun Bana çarpmıştın Her zamanki kabalığınla bir pardon bile demedin Göz göze geldik ve işte o iğrenç an Korku filmi gibi yani Son mektubunu şu anda aldım Sağol Ben sana demiştim, uyuz salgını var diye Bak tekrar uyuza yakalanmışsın Neyse, hadi geçmiş olsun Buralarda uyuz var ama ben yakalanmadım Çünkü sen mahrum Senin hatıralarınla başım dertte Hayat yeni güzelleşti İyi ancak yoksun!!!