Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Blackberry’nin patronları görevlerini bıraktı

Blackberry’nin patronları görevlerini bıraktı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Blackberry akıllı telefonlarının üreticisi Research In Motion (RIM), CEO’ları Mike Lazaris ve Jim Balsille’nin uğradıkları baskıya daha fazla dayanamayarak istifa ettiklerini açıkladı

Geçtiğimiz yıl akıllı telefon satışlarında 20 milyar dolar gelir elde eden ikili, Apple’ın iPhone telefonu ve Google’ın Android işletim sistemiyle çalışan telefonların gerisinde kaldığı için eleştirilere maruz kalmıştı
Lazaridis, RIM’ın Kanada, Waterloo’daki merkezinde yaptığı istifa açıklamasında, “Her başarılı şirketin patronları, büyüme sürecinde ellerindeki bastonu başkasına devretmeleri gerektiğini fark eder Jim ve ben yönetim kuruluna gittik ve o vaktin geldiğini söyledik dedi
İkilinin koltuğunu, kısa zamanda RIM’ın üst kademelerinde yükselmeyi başaran eski Siemens yöneticisi Thorsten Heins devralacak Thorsten, 2007 yılında göreve başladığı RIM’de Cumartesi günü CEO koltuğuna oturacak

Kaynak : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

858,505Konular
982,610Mesajlar
33,036Kullanıcılar
TorquuSon üye
Üst Alt