Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Blizzcon’dan Beklenen Duyuru Geldi: Diablo 4!

Blizzcon’dan Beklenen Duyuru Geldi: Diablo 4!
0
94

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Blizzcon öncesi sızıntılar sayesinde zati büyük orantıda beklenen bir duyuruydu Diablo 4. Lakin insan velev istemez bir tereddüde düşüyor sevgili Oyungezerler. Çünkü geçen sene de Diablo dedik dedik, Diablo Immortal tanıtımını izlerken bulduk kendimizi:) Neyse ki bu sefer o denli olmadı, hasretle beklediğimiz duyuruyu işittik ahir.

Diablo serisi tahminen birçoklarınız için olduğu üzere benim için de yanı münferit olan bir seri. Birinci oyundan itibaren şu yahut bu halde daima hayatımın içinde olmayı başardı. Hala açıp açıp oynuyorum, tekrar tekrar birebir şeyleri yapmaktan bıkmadan saatlerimi harcıyorum. Korkarım bundan sonra da bu formda devam edecek; ancak bu sefer bir farkla, tekrar oynanan oyunlar sayısı dörde çıkacak:)

Detayları nasıl olsa başkaca paylaşır, uzun uzun konuşuruz. Ben sizi tanıtım görüntüsü ile baş başa bırakayım:

Bu da o mükemmel, buram buram Diablo 2 kokan oynanış medyası:

Her iki medyanın da Türkçe altyazılı olduğunu ekleyeyim :)

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,736Kullanıcılar
caglayanidrsSon üye
Üst Alt