Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bluetooth mouse sorunu

bluetooth mouse sorunu
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
yeni bir mouse aldım (bluetooth)geldiğinde bilgisayara taktığımda çalıştı ancak bir süre sonra pili bitti birhafta kadar fareyi kullanmadım bunun yerine eski fareyi kullandım daha sonra pil alıp fareyi taktığımda farenin ışığı yandı ama çalışmadı (bilgisayara taktığımda fareyi algıladı) (classone t104)

Similar threads

yeni bir mouse aldım (bluetooth)geldiğinde bilgisayara taktığımda çalıştı ancak bir süre sonra pili bitti birhafta kadar fareyi kullanmadım bunun yerine eski fareyi kullandım daha sonra pil alıp fareyi taktığımda farenin ışığı yandı ama çalışmadı (bilgisayara taktığımda fareyi algıladı)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
yeni bir mouse aldım (bluetooth)geldiğinde bilgisayara taktığımda çalıştı ancak bir süre sonra pili bitti birhafta kadar fareyi kullanmadım bunun yerine eski fareyi kullandım daha sonra pil alıp fareyi taktığımda farenin ışığı yandı ama çalışmadı (bilgisayara taktığımda fareyi algıladı)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Arkadaşlar şu anda farem çalışmıor fareyi başka bi bilgisayara taktım onda çalışıor kendime yeni bi fare getirdim oda çalışmıor usb'den ps2'ye çevrilmiş bi mouse dendim o çalıştı ama bi müddet sonra oda çalışmaz hale geldi sonra mouse'u usb olarak bağladım normal çalışıo bunun boar'tan olma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Arkadaşlar laptopumun 2 önce şarjı bitti ama taktığımda şarj etmedi sadece pil ışığı yanıp sönüyor normalde sürekli yanarak şarj ediyordu pili tanımıyor ve %0 boş gösteriyor lütfen yardım edin ne yapmalıyım kime gösterdiysem anlamıyo kısa süre sonra yurtdısına gidicem oralarda hiç halledemem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Farenin Çeşitleri Optik-Mekanik Fareler 1972 yılında Bill English toplu fareyi icat etmiştir. Bu icat ile farenin içinde bulunan top, farenin dış yüzeyinde bulunan yön tekerleklerinin işlevini üstlenmiştir. İç yapısını incelersek; farenin içinde bulunan ve topun dönmesiyle hareket eden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,753Kullanıcılar
umut ismailSon üye
Üst Alt