Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar özür dlierim yanlış yere konu açtım sanırımbenim blur da sıkıntı var (unable to connect to all players in the game) diye bir hata var yaşayanınız var mı acaba bir yardım edebilirmisiniz bağlantı olarak normal ağ bağlantısı 3 kişiyi oyuna alamıyoruzTEŞEKKÜRLER
Arkadaşlar Blur'u online oynamak için key lazım internetten bi sürü buldum ama hiç biri çalışmadı elinde çalışan blur keyi olan varsa alıntı yaparak verebilir mi ? +rep verene
şimdiden teşekkürler
Ninja Blade Oyunun Hilesi
INSERT Trainerı Aktifleştirir
NUMPAD1 Sınırsız Sağlık
NUMPAD2 Sınırsız Blood Crystal
NUMPAD3 Sınırsız Enerji
NUMPAD4 Bossları kolayca öldürürsünüz
NUMPAD5 Düşmanlarınızı kolayca öldürürsünüz
DELETE Tüm her şeyi devre dışı bırakır
Not: Trainer oyunun...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.