Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Blur üyelik açamıyorum yardım edin

Blur üyelik açamıyorum yardım edin

Similar threads

Arkadaşlar öncelikle yanlış yere yazı yazdıysam özür dilerim ama durum acilYa prince of persia yı yükledim ama bilirsiniz gerizekalı bi starforce cd kontrolü var ve bu yüzden ben oyunu açamıyorum yardımlarınızı bekliyorumÖzele de yazabilirsinizLütfen acele yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Beyler lutfen bana yardim edin oyunun sigesine tiklayarak açiyorum açilirken starting updater diyor sonra ise '' the was a problem downloading new updater '' adli bir hata veriyo bunun sorunu nedir bi el atin lütfen bnun için sizlerden yardim bekliorum lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Beyler online oynayabilmek için origini indirip üyeliğimle giriş yaptım fifa 2019ü indirmeye başladım origin ile ama %41 olduğu zaman şöyle bir hata verdi ne denediysem olmadı tekrar indirmeye başla diyorum %41den %42 oluyo gene hatayı veriyo %42 de lütfen yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
oyunu defalarca silip yükledim gine sonuc aynı bi yardım edin yha Hata veriyo 2 de bir :S
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
arkadaşlar windows vista home basic kullanıyorum sistemim şöle pc markası Exper (leptop) 2 gb ram 512 ekran kartı nvdia football manager 2010 oyunu açılmıyor ve winrar programı da açılmıyor pes 2010 da çok yavaşladı hata veriyo donuyo takılmalar oluyo football manager 2010 ve pes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt