Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

BMW'den heyecanlandıran tanıtım!

BMW'den heyecanlandıran tanıtım!
0
135

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Geçtiğimiz hafta BMW'nin elektrikli araçları geliştirmek için 58 milyar dolar harcadığı ve bu masrafı karşılamak için ürünlerini standartlaştırmayı (örneğin şu anda sahip olduğu 100 farklı direksiyondan daha az seçenek sunarak) planladığı açıklanmıştı Bu devasa değişimin bir parçası olarak da i5, 3 serisi gibi daha popüler araçların elektrikli sürümlerine yerini bırakacak Şimdi de piyasaya sürülebilecek yeni elektrikli araç i8 roadster modelinin yeni görüntüleri sunulmuş durumda
BMW i8 Roadster Available in 2019 BMW, yayınladığı video içerisinde aracın üstü açık sürüş keyfive neredeyse tamamen sessiz ve sıfır yerel emisyonlugibi özelliklerine işaret etmekte
Daha önce i8 roadster'i pek çok kez görmüştük 2019 yılında konsept formu bulunan aracın daha yakın zamanlarda da üstü açık ve kapalı olarak görüntüleri internete sızmıştı Ancak BMW'nin kısa tanıtım videosu, şu ana kadar edinen en net görüntü olmakta
Doğal olarak bu araç sabit tavanlı i8'in alüminyum kasasını ve karbonfiber destekli plastik hücresini paylaşacak İ8 coupe'nin toplam 357 beygirgücü hibrit gücü ve 420 poundfeet torkunun değişmeyeceği tahmin edilmekte Araç, 0100km hızına 42 saniyede ulaşabilmekte ve 2019 yılında Autoblog tarafından Yılın Teknoloji Aracıolarak seçilmişti Bu aracın sunulacağı uzun bir süredir duyulmaktaydı ve en son söylentiler 2019 yılında satışa sunulacağını belirtmekteydi Bu video ile görünene göre de artık bu söylentiler gerçekleşiyor olabilir
Önceki HaberGoogle DeepMind, BK dışındaki ilk şubesine karar verdi Sonraki HaberNvidia ve Baidu, Birlikte Teknoloji Geliştirecek!

858,468Konular
981,187Mesajlar
29,541Kullanıcılar
osmanımSon üye
Üst Alt