Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bo derek'le keyifli sohbet

Bo derek'le keyifli sohbet
0
40

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bo derek'le neşeli sohbet derek le hayat derekle hayat derekle oyuncuları 'FİLMLERİMİ İZLEMEYE UTANIYORUM!' 1548616383 1548616383 bodereklekeyiflisohbet5c4e02c3bd654bodereklekeyiflisohbet5c4e02c3bd654 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberboderek21ekimm&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ'NİN SON GÜNÜNDE DÜNYACA ÜNLÜ BİR YILDIZLA DAHA BULUŞMA ŞANSINI YAKALADIK: BO DEREK! O hafızalardan silinmeyecek değin güzel ve seksi bir kadın Şimdilerde kendini hayvan haklarına, doğaya ve destek kuruluşlarına adadı Kendisiyle karşılaşmak için yalnızca beş dakikamız vardı Buyurun: * Bugün eski filmlerinizi izlediğinizde, orada kendinizi nasıl bir bayan olarak görüyorsunuz? Ben eski filmlerimi izlemiyorum Bazen televizyonda veya dergilerde, gazetelerde kendimi görüyorum, filmlerimden karelere rastlıyorum ve diyorum ancak, 'ne dek genç ve umursamazmışım' Gençlik insanı fazlasıyla tasasız yapıyor Bakıyorum da, nasıl da fazla bir özgüvenim varmış, buna fazla şaşırıyorum * Filmlerinizi izlememe sebebiniz de bu mu? Ben filmlerimi seyrederken utanıyorum İnanır mısınız kendi fotoğraflarıma bile bakamam ben Ne zor duruma sokan * Sizin adınızı duyunca ilk aklımıza gelen fazla seksi bir kadın olduğunuz! Dünya size bayılırken siz kendinizi seksi buluyor muydunuz? O zamanlar tabuların yıkıldığı zamanlardı Cinsellik ön plana çıkartılıyordu ve bana sorarsanız benim için sadece bir işti Özel hayatım özeldi ve seksi hissetmiyordum O yalnızca filmlerdeydi * Bugün kariyerinizin geçmişine baktığınızda diğer tercihler yapmış olmayı diler miydiniz? Evet diyebilirim Fakat geçmişe bakıp da keşke şunu yapsaydım deseniz bile dönüşü yok Soruyorsanız eğer hiçbir pişmanlığım değil Ola Ki daha başarılı ve daha zengin olabilirdim natürel * Acilen mutlu bir bayan mısınız peki? Fazla mutluyum Ben tekrar tekrar mutluyum Ben böyle tamamım, yeterliyim, kendimle barışığım çünkü talepkâr biri değilim * Kendinizi hayvanlara ve doğaya adamanız ne zaman başladı O geçişe ne sebep oldu? Bu bir andır, bir olaydır, biriye karşılaşıp haberdar olmaya başlamaktır Benim de öyle oldu, benden takviye istediler ben de takviye etmeye başladım Ben sadece insanlara ve doğaya yardımcı gönüllü bir insanım * Mottonuz nedir? Her şeyde ve herkesteki güzelliği görebilmek ve her şartta mutlu olabilmeyi kavramak Ayşe ÖzyılmazelGünaydın  

858,496Konular
982,386Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt