iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
4 adet böbrek
2 yemek kaşığı margarin
2 bardak iri bulgur
2 adet yeşil biber
2 adet kuru soğan
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
HAZIRLANIŞI
Margarini eritin Bulguru içine atıp 34 dakika kavurun 3 bardak sıcak su ilave edin, tuz atıp kısık ateşte pişirin
Böbrekleri küçük küçük doğrayıp tencereye koyun Suyunu bırakıp çekince soğan, margarin, yeşil biber, karabiber ve tuz atıp kavurun Bulgur pilavını üstüne döküp sıcak sıcak servis yapın
4 adet böbrek
2 yemek kaşığı margarin
2 bardak iri bulgur
2 adet yeşil biber
2 adet kuru soğan
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
HAZIRLANIŞI
Margarini eritin Bulguru içine atıp 34 dakika kavurun 3 bardak sıcak su ilave edin, tuz atıp kısık ateşte pişirin
Böbrekleri küçük küçük doğrayıp tencereye koyun Suyunu bırakıp çekince soğan, margarin, yeşil biber, karabiber ve tuz atıp kavurun Bulgur pilavını üstüne döküp sıcak sıcak servis yapın