Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bodrum'da bir ünlü daha hamile!

Bodrum'da bir ünlü daha hamile!
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bodrum'da bir meşhur daha gebe! Bodrum'un tatil yapanm anne adaylarına biri daha eklendi Mankenoyuncu Şebnem Özinal, bebek bekliyor! Mankenoyuncu Şebnem Özinal, bebek bekliyor! 1548307 1548307 bodrumdabirunludahahamile5c4de33803327bodrumdabirunludahahamile5c4de33803327 http:img512imageshackusimg512680571909842et0 Temmuz ayında Bodrum Torba’daki evlerine akşam yemeği için gittiğimizde aslında Şebnem ÖzinalŞefik Öztek çifti bir bebek hazırlığı içinde olduklarının sinyalini vermişti Şefik Öztek’in sofra düzenlemek isteyen eşine her seferinde, “Sen otur, kalkma, ben hallederim demesi eşimin dikkatini çekmişti Yemek Yemek dönüşü eşimin, “Şebnem’e bir sor istersen Hislerim beni yanıltmaz, Şebnem kesin gebe demesine karşın Öztek çiftine o soruyu yöneltmediğim için de yanıtını öğrenememiştim Biz İstanbul’a döndükten bir müddet daha sonra merak ettiğimiz konunun yanıtı geldi Bodrum Torba’dan Şebnem Özinal dört ayı geride bıraktı hamilelikte Önümüzdeki günlerde bebeğin kız mı, erkek mi olduğu ortaya çıkacak Şefik Öztek’in önceki evliliğinden iki oğlu olduğu için beklentisi kız Şebnem Özinal ise “Kız ya da erkek ayrım etmez Yeter fakat dinç bir doğum ve hayırlı bir evlat olsun diyenlerden Hamilelikle birlikte Şebnem Özinal’ın iş planları da değişti Yazdan önce tv8’de haftanın beş günü gündüz kuşağında program sunan Özinal’ın gündeminde artık iş yok bebek var Özinal, bebeğini dünyaya getirene ve ele avuca gelecek şekilde büyütene değin kameraların aleyhinde olmayacak id  

858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt