Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bodrum'da Kadına Saldıran Şüpheli Tutuklandı: 'Canım Öyle İstedi Ondan Saldırdım'

Bodrum'da Kadına Saldıran Şüpheli Tutuklandı: 'Canım Öyle İstedi Ondan Saldırdım'
0
34

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
s-b0b5e28f512bc533a56e4891f27641d992ce019b.jpg

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde Zeynep Özcan (39), meskeninin önünde tanımadığı Yunus Tarhan'nın (45) bıçaklı saldırısına uğradı. Özcan kollarından ve bedeninin çeşitli yerlerinden yaralanırken, etraftakiler tarafından yakalanan Yunus Tarhan süreçlerinin akabinde sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Olay, geçen çarşamba günü saat 11.30 sıralarında Gölköy Mahallesi'nde meydana geldi. Teze nazaran, bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan ve dün müsaadeli olan Zeynep Özcan, konutuna gireceği sırada Yunus Tarhan ile karşılaştı. Ayağında ve kollarında yaralar olan Yunus Tarhan, Zeynep Özcan'dan yardım istedi. 

Yunus Tarhan'nın durumundan şüphelenen Özcan, yardım edemeyeceğini fakat taksi çağırabileceğini söyleyerek konutuna girdi. Teze nazaran, konutun penceresindeki sinekliği bıçakla kesen Yunus Tarhan, elini içeriye sokarak 'Bana yardım etmen lazım yoksa makûs olur' diye tehdit etti.

'Canım o denli istedi ondan ötürü saldırdım'

Kapıyı açarak saldırganı uzaklaştırmaya çalışan Özcan, Yunus Tarhan'nın bıçaklı saldırısına uğradı. Özcan'ın çığlıklarını duyan etraftakiler ve o sırada işten gelen bayanın eşi yardıma koştu. Uzun müddet Özcan'ı darbeden ve bıçakla yaralayan Yunus Tarhan'nın taarruz sırasında 'Beni Allah gönderdi, seni öldürmem lazım' dediği öne sürüldü. Kolunda ve bedeninin çeşitli yerlerinde 15'ten fazla bıçak yarası olan Zeynep Özcan, hastaneye kaldırıldı. Tarhan ise bir bireye ilişkin arabayla kaçmaya çalışırken jandarma gruplarınca yakalandı.

Jandarmaki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen Tarhan çıkarıldığı mahkemede verdiği sözünde 'Canım o denli istedi ondan ötürü saldırdım' dediği öğrenildi. Tarhan tutuklanarak cezaevine konuldu.

858,509Konular
980,818Mesajlar
30,679Kullanıcılar
eddeSon üye
Üst Alt