Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

boga burcu, cook mi inatci? dayanamadim ve konustum

boga burcu, cook mi inatci? dayanamadim ve konustum

Similar threads

Bildiginiz gibi gecen kavga etmistik, niçin boyle yapiyosun dedim sen basladin ve cik dedi simdi Neyse konustuk normalca, Ben : ne yedin, O : makarna Ben: makarna guzel evet, yarasin Ben: niye boyle soguk davraniyon, hani degerimi guya bilicektin, 4 yil olycak yine deger bilmuyon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Konuyu sizlere anlattim Konustum, dayanamadim lakin gene konusmadi Kac keren aradim, acmadi Whatsapta konustum yine konysmadi Fakat beni whatsapta gordugunde bakiyordu yazmiyordum, bakiyordu Konustum, bakmadi, bir saat sonradan bakti yazmiyor, Pes pese aradim, kapatti telefonu
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Merhaba Arkadaslar Insallah bana yardimci olursunuz Kendimi tanitiyim size Ben Almanyada yasiyorum, 24 yasindayim Sigara Icki ve baska seyler kullanmiyorum Elhamdülillah müslümanim ve Kurani Hatim ettim Bos zamanlarimda Kurani okuyorum 5 vakit Namaz kilamiyorum ama Bos zamanlarimda kiliyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Merhaba, Oncelikle bu yaziyi bu sitede bulunan sadece erkek uyelerin degil bayan uyelerinde okumasini ve daha once ask, sevgi, haset gibi duygulari tatmis, yasadiklarina saygisini halen koruyan herkesin en azindan bir iki satirda olsa bir seyler karalamasini rica ediyorum Cunku suan net...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Daima vurmak mi zorundalar sirtimizdan:( Selamlar ben birsey danismak istiyordum size en düşük 56 senedir biri var konustugum sevdigim ve ciddi dusunuyorduKbana surekli izaç yeminleri eden biri,yemin etti ya ben ya hiç diye fakat dünki gorduklerimden sonra ne üstünlük msnde konusuyorduk dun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt