Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
boga burcu, cook mi inatci? dayanamadim ve konustum
Bildiginiz gibi gecen kavga etmistik, niçin boyle yapiyosun dedim sen basladin ve cik dedi simdi
Neyse konustuk normalca,
Ben : ne yedin,
O : makarna
Ben: makarna guzel evet, yarasin
Ben: niye boyle soguk davraniyon, hani degerimi guya bilicektin, 4 yil olycak yine deger bilmuyon...
Konuyu sizlere anlattim
Konustum, dayanamadim lakin gene konusmadi
Kac keren aradim, acmadi
Whatsapta konustum yine konysmadi
Fakat beni whatsapta gordugunde bakiyordu yazmiyordum, bakiyordu
Konustum, bakmadi, bir saat sonradan bakti yazmiyor,
Pes pese aradim, kapatti telefonu
Merhaba,
Oncelikle bu yaziyi bu sitede bulunan sadece erkek uyelerin degil bayan uyelerinde okumasini ve daha once ask, sevgi, haset gibi duygulari tatmis, yasadiklarina saygisini halen koruyan herkesin en azindan bir iki satirda olsa bir seyler karalamasini rica ediyorum Cunku suan net...
Daima vurmak mi zorundalar sirtimizdan:( Selamlar ben birsey danismak istiyordum size en düşük 56 senedir biri var konustugum sevdigim ve ciddi dusunuyorduKbana surekli izaç yeminleri eden biri,yemin etti ya ben ya hiç diye fakat dünki gorduklerimden sonra ne üstünlük msnde konusuyorduk dun...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.