Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Boga burcu olanlar baka bilirmi? ozelikle Erkekleri :)

Boga burcu olanlar baka bilirmi? ozelikle Erkekleri :)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba, tanidigim boga burcu erkegi var ve kisa süre iceriyesinde sevgili olduk, herseyimiz düzenli Ve beni ailesine anlatti ve beni istemeye gelmek istiyor Bana cok asik ve sevdigini soyluyor, size simdi bir soru ozelikle bogaburcu olanlara, hic boyle bir durumda oldunuzmu? Kendisi cok alaka ister surekli, ve boga burcu sevgisini kesin etmez derler fakat o cok muhakkak eder, sevdigini surekli soyler, guzel sozler Ağız Dalaşı ettigimizde gecen agladibile Sizde boylemisinizdir? Merak ediyorum ozelikle boga burcunda olanlari?

Tesekurler,,

Yeni gelisme 04122019

Birincil cok ilgiliydi, ask sozleri soylerdi, öluruyorum diyen adam, kac gun kayıtsız, umursamaz, dengesizlik, degsik tavirli Bi insan niye boyle dengesiz olur??

Gelisme 3, hersey bayağı oldu baristik,

Gelisme 18112019? tartistik ve bitirdi, benim face te yorum atmami istemiyordu hatta o gun attim kizdi, yapmam dedim da baristik sonradan o asap olucam bisey yapti bende kizdim ve inadina bende Facebookta sayfalarda yorum attim gordu cok sinirlendi ve kizdi bittimi dedim evet dedi, oysa kendiside kac x sozunde durmadi Sanirim beni bitirdi guya istemeye gelcekdi, hemencecik yari yolda birakti

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt