Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Boğa

Boğa
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Boğa Rüyada kavgalı bir boğa bakmak, fena bir olayla karşılaşılacağına işarettir Boğa güreşi olumlu yönde bir takım değişikliklerin olacağının habercisidirRüyada kavgalı bir boğa bakmak, fena bir olayla karşılaşılacağına işarettir Kizgin bir boga görmek, yakinda basiniza fena bir is gelecegine isarettir Bir baska rivayete görede: Rüyada boga bakmak enerjik halk müziği arasinda yasamaga isaret eder Kısa zamanda içinde bezginlik verecek bir tasa geleceğine yorumlanır  

Similar threads

Rüyada boğa görmek boğa boğa resimleri rüyada beyaz görmek rüyada bakmak ruyada boga gormek Ben sık sık rüyamda boğa görüyorum hiç anlamına bakmamıştım hemen bu merakımı gideryim diye baktım pekde iyi değilmiş lakin rüyalara takılıpta kalmıyorumruyadabogagormek5c527ecd58babalt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Boğa Ruyada kızgın bir boğa gormek, kotu bir olayla karşılaşılacağına işarettir Boğa gureşi olumlu yonde bazı değişikliklerin olacağının habercisidirRuyada kızgın bir boğa gormek, kotu bir olayla karşılaşılacağına işarettir Kizgin bir boga gormek, yakinda basiniza kotu bir is gelecegine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
alfabetik rüya sözlüğüb BABA Rüyasında babası tarafından sevildiğini gören kimse önünde hayırlı bir yol açılacak demektir Sorunların üstesinden gelineceğine işarettir Rüyasında babasını gören kimse zorlama bulur ve olayların üzerine mertçe gidebilir Böylece sorunlardan sıyrılır Rüyayı gören...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Boncuk rüyada incik boncuk bakmak incik oyunları Her çeşitlilik bayağı boncuk önemsiz insanlara, oldukça çok boncuk haram mala, Güzel boncuk asil kadına, Boncukçu, kadınların ilgilendiği işlerle uğraşan kimseye kötüye işaret ederRüyada boncuk görmek, yakın çevreden birinin kötü bir olayla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Bilezik laf bileziği modelleri söz bilezikleri bileziği modelleri ve fiyatları bilezikleri ve fiyatları Altın bilezik badın için süs ve sevince, erkek için gam ve kedere, Bekarın bilezik takması eşe, Gümüş bilezik erkek ve bayan için din ve takvaya, Bilezik bulmak mirasa delalet ederRüyada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,496Konular
981,654Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt