Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Boğaz Tokluğuna Calışmak Deyiminin Anlamı

Boğaz Tokluğuna Calışmak Deyiminin Anlamı
0
158

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Boğaz Tokluğuna Calışmak Deyiminin Anlamı Nedir

Boğaz Tokluğuna Calışmak Deyiminin Acıklaması

Boğaz Tokluğuna Calışmak

Karın Tokluğuna calışmak,Ayrıca para almadan, yalnızca karnını doyurma karşılığı calışmak

Similar threads

Kafası işlemek deyiminin anlamı Kafası calışmak deyiminin anlamı Kafası işlemek,kafası calışmak deyiminin acıklaması Kafası İşlemek Kafası Calışmak Nedir Bir konu uzerinde kavrayışı cok iyi olmak Kafası kazan (gibi) olmak, (veya kafası şişmek): 1 Zihni yorulmak 2 Gurultulu, patırtılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Avara Kasnak İşlemek ne demek Avara Kasnak İşlemek sozluk anlamı Avara Kasnak İşlemek deyiminin acıklaması, anlamı Avara Kasnak İşlemek deyimi boş yere calışmak anlamına gelmektedir
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Arkasına Duşmek Deyiminin Anlamı Arkasına Duşmek Anlamı Arkasına Duşmek Arkasına Duşmek Deyiminin Anlamı Arkasına Duşmek Deyiminin Anlamı:Birini gozden ayırmayarak arkasından gitmekBir işi sona erdirmek icin cok sıkı calışmak anlamlarındadır
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Bucak Bucak Kacmak Deyiminin Sozluk Anlamı Bucak Bucak Kacmak Deyiminin Anlamı Nedir Saklanacak yer bulamamak devamlı olarak gizlenmek Bir kişiye gorunmemek icin değişik yerlere gitmek surekli gozden kaybolmak Korkmak Birinden olabildiğince uzak durmaya calışmak Ornek: Beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Ağır Gelmek Deyiminin Anlamı Ağır Gelmek Deyimi Ağır gelmek deyiminin ornekli ve acıklamalı anlamı 1 Ağrına gitmek, onuruna dokunmakHaketmediğim şu sozler oylesine ağırgeldi ki bana2 yapılması guc gelmekBu yaştan sonra inşaat işlerinde calışmak artık ağır geliyor benim gibi ihtiyara
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt