Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Boğaziçi Rektörü Naci İnci, TÜBİTAK Yönetim Kuruluna Atandı

Boğaziçi Rektörü Naci İnci, TÜBİTAK Yönetim Kuruluna Atandı
0
70

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
s-0403721d82a55e19805fff9a03e8381ac0d19de8.jpg

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı Yönetim Kurulu'na yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Boğaziçi Üniversitesi'nin kayyum rektörü Naci İnci de yönetim kurulu listesinde yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı'nın (TÜBİTAK) yönetim kurulu başkanlığı ve üyeliklerine atama yapıldı. Atanan isimler arasında Boğaziçi Üniversitesi'nin kayyum rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci İnci de yönetim kurulu üyesi olarak yer aldı.

Karar Resmi Gazete'de yayımlandı

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre TÜBİTAK Kurum Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak Prof. Dr. Hasan Mandal görevine devam ederken, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet İhsan Taşer, Lütfü Haluk Bayraktar, Cemal Şeref Oğuzhan Öztürk, Prof. Dr. Mehmet Bulut, Prof.Dr. Mehmet Naci İnci oldu.

Similar threads

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi Rektörlüğü’ne Prof. Mehmet Naci İnci’yi atadı. Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne eski rektör Melih Bulu'nun yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Naci İnci atandı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. İnci de Bulu gibi öğrenciler tarafından protesto...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci İstanbul Matematik Bilimleri Merkezi’ni (IMBM) boşaltarak akademisyenlerin girişini engelledi. Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Naci İnci, Türkiye'nin tek olma özeliği taşıyan İstanbul Matematik Bilimleri Merkezi’ni (IMBM) kapatarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Kararname ile Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'ne atandıktan 6,5 ay sonra tekrar kararname ile misyondan alınan Melih Bulu'nun ismi, okulun internet sitesinden de kaldırıldı. Bu gelişmenin ardından Bulu da, Twitter hesabından "Rektör, Boğaziçi Üniversitesi" tabirini sildi. Fotoğraf: Twitter...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Boğaziçi Üniversitesi'ne atanan genel sekreter Nedim Malkoç'un görevlendirilmesine ilişkin mahkeme kararına avukatlardan önce Rektör Naci İnci'nin ulaştığı ortaya çıktı. DW Türkçe'den Serkan Ocak'ın haberine göre, Boğaziçi Üniversitesi'nin eski Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu üniversitenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Mehmet Naci İnci, görevden aldığı Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Özlem Berk Albachten’in yerine kendini vekaleten atadı. AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın rektör atamalarının ardından protestoların bir yılı aşkın süredir devam ettiği Boğaziçi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt