Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Boğaziçi'nin Kapısına Kilit Vuruldu: '17 Yıldır Hocası Olduğum Üniversiteye İlk Defa Alınmıyorum!'

Boğaziçi'nin Kapısına Kilit Vuruldu: '17 Yıldır Hocası Olduğum Üniversiteye İlk Defa Alınmıyorum!'
0
46

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-0a5384ce7239ec6a3f8bd99be4a8f72e3f3fdf96.jpg

Kayyum rektör tartışmalarıyla gündemden düşmeyen Boğaziçi Üniversitesi’nde bugün yerleşkeye girmek isteyen akademisyenler içeri alınmadı. Akademisyenlerden Can Candan duruma "17 yıldır hocası olduğum Boğaziçi Üniversitesi’ne birinci kere alınmıyorum" diyerek reaksiyon gösterdi.

Fotoğraf: Twitter /  @TolgaSutlu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın okula rektör olarak atadığı Prof. Dr. Melih Bulu’ya yönelik reaksiyonlar 6'ncı ayını doldururken, dün akşam kimi öğrenciler Güney Kampüs’te çadır kurarak harekete başlamıştı.

Ayrıntılar

Hareketleri engellemek isteyen Melih Bulu ise 5 Temmuz’a kadar yerleşkeye giriş kısıtlaması getirdi. Boğaziçi Dayanışması'nın paylaştığı ekran imgesine nazaran bu kısıtlamanın münasebeti ‘sağlık ve güvenlik riski’.

Doç. Dr. Ayfer Bartu Candan da "20 yıldır hoca olarak çalıştığım Boğaziçi Üniversitesi’ne alınmıyorum. Tutanak tuttuk. Bekliyoruz. Nitekim yazık bu kuruma" dedi.

Yardımcı doçent Tolga Sütlü de özel güvenlik tarafından içeri alınmadığını yazdı.

Kaynak: Diken

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt