Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Boğazım düğüm düğüm çok kötüyüm:(

Boğazım düğüm düğüm çok kötüyüm:(
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Boğazım düğüm düğüm fazla kötüyüm:( yengemin ayarini yaptim boğazımda düğüm düğüm boğazım İnanın bundan böyle ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmez oldumbu sıpa beni hasta edecek en sonundabogazimdugumdugumcokkotuyum5c518d0ba6f95alt :( Frown :(sabah kahvaltıda yalnızca 1 yumurtadan omlet yaptım 1 kadeh çayla ekmeksiz yediöğlende 2 minik hamur kızartması yedi ve akşam yemegi yemeden yattıbogazimdugumdugumcokkotuyum5c518d0ba6f95alt :( Frown :(yatmadan öncede ağlıyodu açıktım diyebogazimdugumdugumcokkotuyum5c518d0ba6f95alt :( Frown :(bende vermedimher yemegimizi burnumuzdan getiriyorher sofarada yemeği begenmiyor yemeyecem diyoryada başka bir bahane uyduruyorbir kaç ay evvel dr götürdüm yinekan tahlilleri felan yapıldıkan şurubu ve çinko eksikliği için şurup verdi dro ara biraz iyiydişimdi yeniden başa döndükbir kaç sefer aç bıraktım ve hiç oralı olmadım oda işe yaradı lakin sadece 1 hafta okadar2 gün iyise 3gün tekrar başa dönüyoruzinanın bundan böyle ne yapacağımı ne diyecegimi şaştım kaldımherkez anında şunu soruyorküçükken eline bişey vermedinmifelan diyealakası yok ben o evim kirlenecek diye eline bişey vermeyen annelerden değilimbogazimdugumdugumcokkotuyum5c518d0ba6f95alt küçükken iyidi yani bu duruma görene vakit benden ayrıldı 1 ay çok hoş yedisonra hep bu haldeydiiçimi birine dökmezsem çatlıyacaktım yazdım rahatladım azda olsakızlar şayet bana yararınız dokunur mesajlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum  

858,509Konular
980,818Mesajlar
30,679Kullanıcılar
eddeSon üye
Üst Alt