Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Boğazına Yemek Kaçan Kadının 'Heimlich Manevrası' Yöntemiyle Hayatını Kurtardı

Boğazına Yemek Kaçan Kadının 'Heimlich Manevrası' Yöntemiyle Hayatını Kurtardı
0
68

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-3756d929c22232eb48a857770b22f1cd1a854d3e.jpg

Fatih'te bir restoranda yemek yediği sırada boğazına yemek modülü kaçan bayan müşteriyi, restoran müdürü 'Heimlich manevrası' yoluyla kurtardı. O anlar ise restoranın güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Fatih'te Millet Caddesi üzerinde bulunan bir restoranında dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Teze nazaran çocuğuyla yemek yiyen bir bayanın boğazına yemek modülü kaçtı.

'Heimlich Manevrası' yaparak hayatını kurtardı

Yaşananları anlatan restoran çalışanı Beğenilen Dursun, 'Benim vardiyadan çıkış saatimdi dün. Bir hanımefendinin bana el işareti yaptığını gördüm. Yanına gittim 'neyiniz var?' dediğimde nefes alamadığını fark ettim. Çabucak arkadaşım Caner'den yardım istedim. O da Serhat Beyefendisi çağırdı birinci yardım bilgisi olduğu için. Serhat Beyefendi geldi 'Heimlich manevrası' yaparak hanımefendiyi kurtardı. Sonrasında hanımefendi bizlere teşekkür etti. Yanında olan çocuğu da ağlıyordu, teselli etmek için baya sarıldık' dedi.

'İlk yardım eğitimi aldığını biliyordum'