Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

böğürtlen siyahı saç rengini deneyenler

böğürtlen siyahı saç rengini deneyenler
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
böğürtlen siyahı saç rengini deneyenler selamlar böğürtlen siyahı saç rengini kullanan ve deneyen varsa nasıl memnunmusunuz kullananlar hangi markanın saç boyası ile saçlarınızı boyadınız  

Similar threads

palette altın karamel saç rengini kullananlar palette altın karamel rengini deneyen varmı varsa nasıl memnunmusunuz bende saç rengimi değiştirecem altın karamel düşünüyorum palette markasının saç boyalarından memnunmusunuz  
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
koleston karamel deneyen varmı selamlar aranızda koleston karamel rengini deneyen oldumu bende denemek istiyorum fakat önce yorumlara bakarak karar saptamak istedim deneyenler nasıl memnunmusunuz çabuk akıyormu saçlarda nasıl duruyor  
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Saçınızın rengini korumak için Saçlarınızı boyadınız, fakat ilk günlerde fakat o parlak rengini yitirdi o kadar mi? O halde siz Melek'lerimize, saç renginizin kalıcı olmasını sağlayacak ve rengini koruyacak çözümler sunalımsacinizinrenginikorumakicin5c4ef308c2f79alt 1548677892...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
koleston esrarengiz kahve deneyen varmı selam aranızda koleston saç boyasının gizemli kahve rengini deneyen ve kullanan varmı varsa nasıl memnunmusunuz bende saçlarım için bu rengi düşünüyorum boyandığında nasıl duruyor saç rengimi değiştirmeme değecek bir renkmi öğüt edermisiniz  
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
doğal saç boyası markalarını haberdar olan varmı selamlama 4aylık hamileyim saçlarımda beyazlarım olduğu için kesintisiz boyatmak zorunda kalıyorum hamileliğimin başından beri boyatamadığım için bu beyazlarda epey bir uzadı bir arkadaşım doğal saç boyasını nasihat etti doğal saç boyası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt