Böğürtlenli Pasta Tarifi Resimli yapışını siz melekelr için burada Resimli Böğürtlenli Pasta Tarifi Böğürtlenli Pasta Tarifi Böğürtlen sever misiniz, bilmiyorum fakat ben fazla seviyorum ve bu yazımızda da sizlere, fazla basit pasta tarifleri arasına bir yenisini daha koymanız için böğürtlenli pasta tarifi veriyorum Melek'lerimbogurtlenlipastatarifiresimliyapisinisizmelekelricinburada5c4f10808ffc4alt Değişik lezzetler isteyenler, işte size resimli böğürtlenli pasta yapılışıbogurtlenlipastatarifiresimliyapisinisizmelekelricinburada5c4f10808ffc4alt 1548685436 1548685436 bogurtlenlipastatarifiresimliyapisinisizmelekelricinburada5c4f1080eadb6bogurtlenlipastatarifiresimliyapisinisizmelekelricinburada5c4f1080eadb6 bogurtlenlipastatarifiresimliyapisinisizmelekelricinburada5c4f1080eadb6 Böğürtlenli Pasta İçin Malzemeler: 1 adet hazırlanmış pandispanya 1 su bardağı süt Kreması için; yarım litre süt 4 yemek yemek kaşığı toz şeker 5 yemek kaşığı un 1 su bardağı krem şanti yarım kg böğürtlen Böğürtlenli Pasta Yapılışı: Pandispanyanın her iki parçasının iç yüzeylerini sütle ıslatın id Kremasını hazırlarken; Sütün yarısını toz şekerle birlikte tencereye alıp ocağa koyun Sütün kalanını unla, pürüzsüz bir ülkü gelene değin çırpın Tenceredeki süt ısınmaya başlayınca üstüne, unla çırpılmış sütü katınMuhallebi kıvamına gelene değin, kesintisiz karıştırarak pişirin Soğuduktan sonra üzerine çırpılmış krem şantiyi ekleyip adamakıllı karıştırın Bir arz kremayı pastanın bir katına sürüp üzerine böğürtlenin yarısını üzerine dizin diğer pandispanyayı üzerine koyun kalan kremayı pastanın üstüne ve yanlarına sürün böğürtlenleri sıralayıp soğuması için pastayı buzluğa koyun