iltasyazilim
FD Üye
öğürtlenli ve limonlu kuplar tarifi için malzemeler
600 ml krema
3 yemek kaşığı pudra şekeri
6 yemek kaşığı hazır limonlu muhallebi (soğutulmuş)
200 gr böğürtlen (soğutulmuş)
Mereng
Böğürtlenli ve limonlu kuplar hazırlanışı
Soğuk kremaya pudra şekeri ekleyip mikserle köpük gibi olana kadar çırpın Merengleri iri parçalar şeklinde kırın Hazır pudingi tarifine göre hazırlayın Kuplara krema, böğürtlen, hazır limonlu puding ve merengleri değişimli olarak doldurun Bekletmeden soğuk olarak servis yapın
600 ml krema
3 yemek kaşığı pudra şekeri
6 yemek kaşığı hazır limonlu muhallebi (soğutulmuş)
200 gr böğürtlen (soğutulmuş)
Mereng
Böğürtlenli ve limonlu kuplar hazırlanışı
Soğuk kremaya pudra şekeri ekleyip mikserle köpük gibi olana kadar çırpın Merengleri iri parçalar şeklinde kırın Hazır pudingi tarifine göre hazırlayın Kuplara krema, böğürtlen, hazır limonlu puding ve merengleri değişimli olarak doldurun Bekletmeden soğuk olarak servis yapın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.