Böğürtlenli yaş pasta pasta süsleme teknikleri ağlama pasta suslemesi böğürtlenli yaş yaş süsleme teknikleri çeşitleri 1548686831 1548686831 bogurtlenliyaspasta5c4f15f3bd763bogurtlenliyaspasta5c4f15f3bd763 http:imgblogcucomuploadsnimetilkerPasta1 pandispanya için 4 yumurta 1çb sıvıyağ 1 sub tozşeker 1çb su yarımpaket çikolata sosu( dr otker) 2 paket kabartma tozu 2 sub un ara ve üstteki süslemesi için 2 paket vanilya pasta kreması( dr otker) 1 paket meyveli sos ( dr otker) bir avuç şam fıstığı bir avuç damla çikolata pasta süsü böğürtlen id pandispanya için yumurta aklarını bir çimdik tuzla kar haline getiriyoruz ablam kabı zıt çevirince akmayacak kadar katı olacağını söledi bende yazayım hiç olmazsa neyse yumurtanın sarıları ve kalan malzemeyi diğer bir kapata çırpıyoruz yumurta aklı karışımı ekliyoruz 170 derecelik fırın ısınmadan kalıba döküp fırına yolluyrouz yaklaşık 45 dakikada size sünger gibi bir pandispanya ortaya çıkıyor neyse efenedim pandispanyalar pişerken biz bi taraftan meyveli sosu ve pasta kremasını paketteki tarife gör hazırladık pandispanya pişince ortadan ikiye ayırıp şekerli sütle ıslattıka ra katmana 1 paket pasta kremasını yaydık ve üzerine fıstıklarımız ve çikolatalarımız serpiştirdiküzerine pandispanyanın üst kısmınıda kapatıp 1 paket keremayı üzerine yaydık kendimizce şekil verdikten daha sonra meyveli sosu üzerine yaydık ve böğürtlenle süsledik yanlaına pasta süsü serptik işte size pastaabogurtlenliyaspasta5c4f15f3d0753alt
Big Grin