boksör Maraz maraz dövüşü maraz alinin dövüşü ali dövüşürken ali canavar orhan canavar Adanalı dizisinin sevilen karakteri Maraz Ali dizide yumruklarını birçok zaman konuşturuyor MARAZ ALİ KİCKBOKS DERSİ ALIYOR 1548639065 1548639065 boksormaraz5c4e5b5e5bdb0boksormaraz5c4e5b5e5bdb0 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabermarazzz&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ATV'DE YAYINLANAN 'ADANALI' DİZİSİNDEKİ ROLÜ İÇİN KİCKBOKS YAPMAYA BAŞLAYAN MEHMET AKİF ALAKURT REEL ŞAMPİYONLARLA KAMERA KARŞISINA GEÇİYOR atv'nin sevilen dizisi 'Adanalı'da kickboks fırtınası esiyor Maraz Ali karakterini canlandıran Mehmet Akif Alakurt son haftalarda dövüş sahnelerindeki başarılı performansıyla uyarı çekiyor KUM TORBAM VAR Maraz Ali karakterini canlandıran Mehmet Akif Alakurt'la beraber kamera karşısına geçen Serkan Yavuz ve Orhan Doğan fiilen de kickboks şampiyonları Apaçi lakaplı Serkan Yavuz Dünya A1 Kickboks Şampiyonası'nda 75 kiloda dünya şampiyonu Canavar Orhan karakterini canlandıran Orhan Doğan'ın ise 2006 Wako Kickboks Dünya Şampiyonluğu bulunuyor Alakurt '1516 yaşlarımda bir takvim bir eğitim almıştım Şimdi de Apaçi Serkan'la antrenman yapıyorum bunun dışında evde bir kum torbam var abes zamanlarımda onunla çalışıyorum' dedi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.