Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bol Köpüklü Kahvem

Bol Köpüklü Kahvem

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bol Köpüklü Kahvem Tarifi İçin Malzemeler

*İki tatlı kaşık granür kahve
*İki tatlı kaşığı şeker
*Yedi yemek kaşığı ılık su
*Fincanlara göre süt

Bol Köpüklü Kahvem Tarifi Yapılışı İlk olarak bir kavanoza süt hariç bütün malzemelerimizi koyuyoruz Bu karışımı iyice çalkalıyoruz Daha sonra sütümüzü ısıtıyoruz Fincanlara ilk olarak köpükten koyuyoruz Üstüne ısınan sütümüzü ekliyoruz
Afiyet olsunn kahve severlere ;))

Similar threads

Sütlü Köpüklü Türk Kahvem Tarifi İçin Malzemeler *2 fincan süt *4 çay kaşığı kahve *( İsteğe bağlı şeker ) Sütlü Köpüklü Türk Kahvem Tarifi Yapılışı Öncelikle sütümüzü cezveye alıyoruz Daha sonra kahvemizi koyuyoruz Sonrada isterseniz şeker ekleyebilirsiniz Kahvemizi kaynatıyoruz O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Bol Köpüklü Türk Kahvem Tarifi İçin Malzemeler *2 tatlı kaşığı Türk kahvesi *2 tane kesme şeker *2 fincan su Bol Köpüklü Türk Kahvem Tarifi Yapılışı Kahveyi, suyu ve şekeri cezveye alıyoruz ağır ateşte pişiriyoruz Eğer harlı ateşte pişirirseniz kahve köpürmez kahve pişene kadar ara ara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Bol Köpüklü Sabah Kahvem Tarifi İçin Malzemeler *1 yemek kaşığı dolusu kahve *2 fincan su *1 yemmek kaşığı şeker Bol Köpüklü Sabah Kahvem Tarifi Yapılışı Kahvenizin köpüklü olmasını *istiyorsanız kahveyi çok kullanacaksınız ben bir yemek kaşığı dedim ama iki yemek kaşığı yapsanız kaynayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Bol Köpüklü Leziz Kahvem Tarifi İçin Malzemeler *Türk kahvesi *Su *Şeker (isteğe bağlı) Bol Köpüklü Leziz Kahvem Tarifi Yapılışı Cezveye fincanla ölçerek kisi başına bir fincan su konulur Fincan başına bir tatlı kaşığı kahve ilave edilir Ben şekerini bir fincan için bir kup şeker koyuyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Bol Köpüklü Türk Kahvem Tarifi İçin Malzemeler *1 tatlı kaşığı dolusu türk kahvesi *2 adet küp şeker ( Orta için) *1 fincan su Bol Köpüklü Türk Kahvem Tarifi Yapılışı Malzemelerimizi cezveye alıyoruz hepsini karıştırıyoruz daha sonra ocağa koyuyoruz orta derece ateşte kahvenin üstünü tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,030Kullanıcılar
Erhan90wSon üye
Üst Alt