iltasyazilim
FD Üye
Bol Vişneli Kedidilli Pasta Tarifi İçin Malzemeler
*1 paket kedidili(içinden 2 paket çıkıyor bize bi paket lazım)
Kreması için;
*3 su bardağı* süt
*3 yemek kaşığı un
*2 yemek kaşığı nişasta
*Yarım su bardağı* toz şeker
*1 paket vanilya
*80 gr beyaz çikolata
*1 yemek kaşığı tereyağ
Vişne sosu için;
*2 su bardağı çekirdeksiz vişne
*1 su bardağı su
*1 çay bardağı toz şeker
*1 yemek kaşığı nişasta
Bol Vişneli Kedidilli Pasta Tarifi Yapılışı Herkese merhaba ?
1
*Öncelikle krema malzemelerin hepsini ( çikolata tereyağ vanilya hariç) topaklamadan pişirelim
*Ocağın altını kapattıktan sonra tereyağını vanilyayı koyup mikserle karıştırıp sonra beyaz çikolatamızı koyup pürüzsüz bi krema elde edelim
*Daha sonra borcamıza kremadan 1 kasık alıp borcama yayalım
*Sonra kedidillerini süte batırıp sırayla dizelim
*Sonra bütün kremayı borcama boşaltalım
*Buzdolabında üzeri kabuk tutana kadar dinlensin
*Şimdi vişne sosuna geçelim
*Sos tenceremize vişneyi ,şekeri ,suyu ,koyup 5 10 dakika şeker eriyince pişirelim ve 1 yemek nişastayı koyup top top olmadan hızlıca karıştıralım
*Tatlımızın üzerine dökelim
*Buzdolabında dinlendikten sonra beyaz çikolata ve antep fıstığıyla servis yapabilirsiniz
*Afiyet olsun ??
*1 paket kedidili(içinden 2 paket çıkıyor bize bi paket lazım)
Kreması için;
*3 su bardağı* süt
*3 yemek kaşığı un
*2 yemek kaşığı nişasta
*Yarım su bardağı* toz şeker
*1 paket vanilya
*80 gr beyaz çikolata
*1 yemek kaşığı tereyağ
Vişne sosu için;
*2 su bardağı çekirdeksiz vişne
*1 su bardağı su
*1 çay bardağı toz şeker
*1 yemek kaşığı nişasta
Bol Vişneli Kedidilli Pasta Tarifi Yapılışı Herkese merhaba ?
1
*Öncelikle krema malzemelerin hepsini ( çikolata tereyağ vanilya hariç) topaklamadan pişirelim
*Ocağın altını kapattıktan sonra tereyağını vanilyayı koyup mikserle karıştırıp sonra beyaz çikolatamızı koyup pürüzsüz bi krema elde edelim
*Daha sonra borcamıza kremadan 1 kasık alıp borcama yayalım
*Sonra kedidillerini süte batırıp sırayla dizelim
*Sonra bütün kremayı borcama boşaltalım
*Buzdolabında üzeri kabuk tutana kadar dinlensin
*Şimdi vişne sosuna geçelim
*Sos tenceremize vişneyi ,şekeri ,suyu ,koyup 5 10 dakika şeker eriyince pişirelim ve 1 yemek nişastayı koyup top top olmadan hızlıca karıştıralım
*Tatlımızın üzerine dökelim
*Buzdolabında dinlendikten sonra beyaz çikolata ve antep fıstığıyla servis yapabilirsiniz
*Afiyet olsun ??